Kansainvälinen Naistenilta

Kipinä, Kauppakeskus Seppä

Tule viihtymään ja nauttimaan rukouksesta, musiikista ja yhdessä olosta kansainvälisten teemojen äärellä. Tänään aiheena Naiset köyhyyden ja nälän torjujina maailmassa. Tarjoilu 5€ lähetystyön hyväksi Jyväskylän seurakunnan kautta. Illan päätteeksi voit jäädä viikkomessuun klo. 19.00.

Vaajakosken alueseurakunta, Tikkakosken alueseurakunta, Taulumäen yksikkö, Säynätsalon alueseurakunta, Palokan alueseurakunta, Kuokkalan alueseurakunta, Korpilahden alueseurakunta, Keskustan alueseurakunta, Keltinmäen alueseurakunta, Huhtasuon alueseurakunta

Kipinä, Kauppakeskus Seppä, Nuorten tila

Ryhmärämä

Haluaisitko olla osa porukkaa, jakaa kuulumisiasi ja ihmetellä elämää yhdessä erilaisten kuntoutujien kanssa? RyhmäRämä kokoontuu Sepän Kipinässä, ostoskeskuksen yläkerrassa seurakunnan tiloissa keskiviikkoisin klo 10-12. Tule mukaan! Lisätietoja antaa diakoni Mira-Maarit Väisänen p. 044 746 6833.

Kipinä, Kauppakeskus Seppä

Kansainvälisyyskahvila Sepän Kipinässä

Sepän kauppakeskuksen 2. kerroksessa päivystää keskiviikkoisin lähetys- ja kansainvälinen työ. Paikalla myös maahanmuuttajatyön diakoni. Lähetysaihetta esillä ja kahvia.

Lähetyskipinä- lähetyspiiri

Kauppakeskus Sepän 2.kerroksessa joka keskiviikko ajankohtaista tietoa lähetystyöstä meillä ja muualla. Lähetyskipinä on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut lähetyksestä, tai haluaisit tietää, mitä tämän päivän lähetystyö on. Aiheena tänään: Raamattuja Kiinaan.