Lähetyskipinä- lähetyspiiri

Muu tila

Kauppakeskus Sepän 2.kerroksessa joka keskiviikko ajankohtaista tietoa lähetystyöstä meillä ja muualla.Lähetyskipinä on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut lähetyksestä, tai haluaisit tietää, mitä tämän päivän lähetystyö on. Aiheena tänään: Lähettikirjeitä maailmalta

Kauppakeskus Sepän 2.kerroksessa joka keskiviikko ajankohtaista tietoa lähetystyöstä meillä ja muualla. Lähetyskipinä on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut lähetyksestä, tai haluaisit tietää, mitä tämän päivän lähetystyö on. Aiheena tänään: Lähettikirjeitä maailmalta.

Vaajakosken alueseurakunta, Tikkakosken alueseurakunta, Taulumäen yksikkö, Säynätsalon alueseurakunta, Palokan alueseurakunta, Kuokkalan alueseurakunta, Korpilahden alueseurakunta, Keskustan alueseurakunta, Keltinmäen alueseurakunta, Huhtasuon alueseurakunta

Kipinä, Kauppakeskus Seppä, Nuorten tila

Ryhmärämä

Haluaisitko olla osa porukkaa, jakaa kuulumisiasi ja ihmetellä elämää yhdessä erilaisten kuntoutujien kanssa? RyhmäRämä kokoontuu Sepän Kipinässä, ostoskeskuksen yläkerrassa seurakunnan tiloissa keskiviikkoisin klo 10-12. Tule mukaan! Lisätietoja antaa diakoni Mira-Maarit Väisänen p. 044 746 6833.

Muu tila

Lähetyskipinä- lähetyspiiri

Kauppakeskus Sepän 2.kerroksessa joka keskiviikko ajankohtaista tietoa lähetystyöstä meillä ja muualla. Lähetyskipinä on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut lähetyksestä, tai haluaisit tietää, mitä tämän päivän lähetystyö on. Aiheena tänään: Raamattuja Kiinaan.

Neulaskoti

Neulaskodin olohuone - Keljonkangas