Lähetysompeluseurat

Korpilahden seurakuntatalo

Tule ompelemaan apua lähetyskohteelle! Tehdään lasten mekkoja ja shortseja. Hommia myös ompelutaidottomille. Lahjoituksena otetaan vastaan äitien pusseihin ompelutarvikkeita ja lasten penaaleihin tarvikkeita. Tied. Tuula 050 5579008

Ommellaan lähetyskohteeseen lapsille mekkoja ja shortseja. Tule mukaan, hommia myös ompelutaidottomille. Tied. Tuula 050 5579008.

Korpilahden alueseurakunta

Säynätsalon seurakuntakoti

Lähetyksen lauluilta

Yhteislaulua ja lähetystyön kuulumisia.

Lähetysnuotioillat

Mukava iltahetki nuotiolla kirkonkylän vanhalla myllyllä lähettien ja Etiopian terveisten, laulujen ja sanan äärellä. Arpajaiset, makkaraa ja kahvia, tuotto Etiopian työlle..

Lähetysnuotioillat

Mukava iltahetki nuotiolla Saakosken kylällä (Saajoentie 3) lähettien ja Etiopian terveisten, laulujen ja sanan äärellä. Arpajaiset, makkaraa ja kahvia, tuotto Etiopian työlle.