Kansainvälisyyskahvila Sepän Kipinässä

Kipinä, Kauppakeskus Seppä

Sepän kauppakeskuksen 2. kerroksessa päivystää keskiviikkoisin lähetys- ja kansainvälinen työ. Paikalla myös maahanmuuttajatyön diakoni. Lähetysaihetta esillä ja kahvia.

Klo. 13.00 joka keskiviikko Lähetyskipinä- lähetyspiiri, jossa saat ajankohtaista tietoa lähetystyöstä meillä ja maailmalla.

Vaajakosken alueseurakunta, Tikkakosken alueseurakunta, Taulumäen yksikkö, Säynätsalon alueseurakunta, Palokan alueseurakunta, Kuokkalan alueseurakunta, Korpilahden alueseurakunta, Keskustan alueseurakunta, Keltinmäen alueseurakunta, Huhtasuon alueseurakunta

Muu kuin seurakunnan tila

Lähetyksen rukouspiiri

Kaikille avoin. Valkola, os. Valtterintie 1 B 13.

Keltinmäen kirkko

Lähetyspiiri

Tervetuloa kokoontumaan lähetysaiheen ympärille!

Palokan kirkko

Lähetyspysäkki

Aamupäivän kahvihetki lähetyksen ajankohtaisten asioiden äärellä tärkeää esirukousta unohtamatta. Tällä hetkellä ryhmän vakiokävijät ovat innokkaita kädentaitoihmisiä ja monenlaiset myyjäis- ym. askartelut sävyttävät ryhmän toimintaa.