Perhekahvila

Lohikosken päiväkerhotila

Perhekahvila on kaikille avoin lasten ja aikuisten yhteinen olohuone, johon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Voit tulla ja mennä oman aikataulusi mukaan. Lapsille on tarjolla leikkiseuraa, aikuisille juttuseuraa ja yhteistä kahvittelua (vapaaehtoinen kahviraha) Tervetuloa!

Keskustan alueseurakunta

Jyskän seurakuntakoti

Jyskän perhepysäkki

Tervetuloa aikuiset ja lapset yhteiseen aamuun. Pientä ohjelmaa, kahvittelua ja yhdessäoloa.

Telkäntie 2 C

3-5 -v Päiväkerho

Kaikille avoin ja maksuton. Kerhossa lauletaan, leikitään, ihmetellään Luojan luomaa maailmaa.
Kerho kokoontuu ti klo 9-11 ja to klo 13-16.
Mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voi kysellä Jaanalta p. 050 3018233 tai Elinalta p. 050 4079126

Perheolkkari

Yhdessäolon paikka lapsille ja aikuisille