Tiellä Jerusalemiin - Gospel covertajat

Tikkakosken kirkko

Gospel Covertajien tavaramerkki on akustisilla soittimilla tehdyt sovitukset, jotka saavat monet ennestään tutut laulut kuulostamaan uusilta.
Mikko Miettinen, laulu ja huilut, Hannes Asikainen, kitara ja laulu, Esko Turpeinen, kitara ja laulu.
Ohjelma 10/5€.

Musiikkia saman nimisellä levyllä....Tiellä Jerusalemiin -levyllä toteutus on lähtökohtaisesti pelkistetty ja yksinkertainen, kertojana on laulaja, jota säestetään kitaralla Levyn äänimaisemaa rikastuttaa huilujen ja pillien sekä kitaroiden ja kitaraefektien tarjoamat mahdollisuudet. Näin syntyy Gospel Covertajien tavaramerkki: akustisilla soittimilla tehdyt sovitukset, jotka saavat monet ennestään tutut laulut kuulostamaan uusilta.

Tikkakosken alueseurakunta

Kuokkalan kirkko

Kitara- ja teorbikonsertti

Toni Tatti, kitara ja teorbi.
Konsertissa kuullaan musiikkia monipuolisesti barokin, klassismin, romantiikan ja uuden musiikin aikakausilta.
Säveltäjinä mm. J. S. Bach, F. Sor, A. Villoldo, F. Poulenc, G. Samazeuilh, A. Roussel.
Vapaa pääsy. Ohjelma 5 €

Sepänkeskus, Kyllikinkatu 1 Jyväskylä

SenioriFoorum

Perhe, suku ja heimo. Sukututkimuksen ihmeellinen maailma. Puhujana: Heikki Vuorimies, lehtori Juonto: Markku Rantanen Musiikki: Tuula Hakkarainen Hartaus, kolehti, kahvit klo 14.30. Vapaa pääsy Tervetuloa !

Keltinmäen kirkko

Suomalaisia kuoroklassikoita