Kansainvälisyyskahvila Sepän Kipinässä

Kipinä, Kauppakeskus Seppä

Sepän kauppakeskuksen 2. kerroksessa päivystää keskiviikkoisin lähetys- ja kansainvälinen työ. Paikalla myös maahanmuuttajatyön diakoni. Lähetysaihetta esillä ja kahvia.

Klo. 13.00 joka keskiviikko Lähetyskipinä- lähetyspiiri, jossa saat ajankohtaista tietoa lähetystyöstä meillä ja maailmalla.

Vaajakosken alueseurakunta, Tikkakosken alueseurakunta, Taulumäen yksikkö, Säynätsalon alueseurakunta, Palokan alueseurakunta, Kuokkalan alueseurakunta, Korpilahden alueseurakunta, Keskustan alueseurakunta, Keltinmäen alueseurakunta, Huhtasuon alueseurakunta

Kipinä, Kauppakeskus Seppä

Kansainvälisyyskahvila Sepän Kipinässä

Kotikäynti

Oravasaarelaisten lähetysnuotio

Oravasaarelaisten lähetysnuotio Kallio-Hakasen mökillä.

Tikkakosken kirkko

Ruokajakelu

Lahjoitusruoan jakelu parittomien viikkojen torstaisin klo 10.30 seurakuntasalissa torstaikahvin yhteydessä.