Taaperokerho

Yliopistonkadun päiväkerhotila

Taaperokerho on 1-2 vuotiaille lapsille vanhempineen tarkoitettu kokoontumispaikka, johon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tarjolla on yhteistä hiljentymistä alttarin äärellä, lapsille tarjolla leikkiseuraa, aikuisille juttuseuraa ja yhteistä kahvittelua ( vapaaehtoinen kahviraha). Tervetuloa!

Keskustan alueseurakunta

Säynätsalon seurakuntakoti

Perheolkkari

Leikkiseuraa lapsille ja juttuseuraa aikuisille.

Kauppakeskus Seppä, Leikkihuone

Päiväkerhoparkki

Päiväkerhoparkki 3-6 vuotiaille Sepässä.Omat eväät mukaan. Voi tulla ilman ilmoittautumista, mutta jos haluat varmistaa paikan, ilmoittaudu edellisviikon perjantaihin klo 12 mennessä Jaanalle p. 050 3018233 tai Elinalle p. 050 4079126

Huhtakoti

Ekavauva

Vauva-arjen jakamista kahvittelun ja yhdessäolon merkeissä.