Lähetyskipinä- lähetyspiiri

Muu tila

Kauppakeskus Sepän 2.kerroksessa joka keskiviikko ajankohtaista tietoa lähetystyöstä meillä ja muualla. Lähetyskipinä on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut lähetyksestä, tai haluaisit tietää, mitä tämän päivän lähetystyö on. Aiheena tänään: Lähettikirjeitä maailmalta.

Vaajakosken alueseurakunta, Tikkakosken alueseurakunta, Taulumäen yksikkö, Säynätsalon alueseurakunta, Palokan alueseurakunta, Kuokkalan alueseurakunta, Korpilahden alueseurakunta, Keskustan alueseurakunta, Keltinmäen alueseurakunta, Huhtasuon alueseurakunta

to 29.3.2018 klo 8.00 - to 26.4.2018 klo 16.00

Keltinmäen kirkko

Henkilöautojen renkaanvaihto diakoniatyön hyväksi

Kurvaa kirkolle renkaiden vaihtoon.

Tikkakosken kirkko

Naisten iltapäivä

Vieraana maisteri Riitta Keskimäki.