Seiskojen ilta

Tikkakosken kirkko

Seitsämäsluokkalaisten oma ilta Tikkakosken kirkolla. Tule pitämään hauskaa yhdessä muiden kanssa avoimeen iltaan, jossa on sekä ohjattua ohjelmaa että vapaata oleskelua kavereitten kanssa. Illoissa teemme yhdessä löytöjä Raamatun ihmeellisestä maailmasta sen kertomusten ja henkilöiden kautta.

Seitsämäsluokkalaisille tarkoitettu oma viikottainen ilta. Illassa on noin tunnin yhteinen ohjattu ohjelma ja toinen tunti on varattu vapaaseen oleskeluun kavereitten kanssa. Ohjattuun ohjelmaan sisältyy raamattuhetki. Vapaan oleskelun aikana voi esimerkiksi askarrella, pelata lautapelejä tai Xboxilla.

Tikkakosken alueseurakunta

ma 19.2.2018 klo 18.00 - ma 7.5.2018 klo 19.30

Kuokkalan kirkko

Kehittyvät laulajat harjoittelevat

Tämä kuoro on mahdollisuutesi päästä laulamaan. Jos olet aina halunnut laulaa kuorossa, mutta sinulle ei ole ollut tilaisuutta, TÄSSÄ ON TILAISUUTESI! Kuoroon voi tulla mukaan vaikka kesken kauden. Harjoitukset ovat maanantaisin KUOKKALAN KIRKOSSA klo 18-19.30 noin 2-3- kertaa kuussa. Katso päivämäärät : TULE MUKAAN/MUSIKKI/ KEHITTYVÄT LAULAJAT.

Kauppakeskus Seppä, Nuorten tila

Nuorten avoimet ovet

Avoimet ovet 3.luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Paikalla nuorisotyönohjaaja