Taaperokerho

Lohikosken päiväkerhotila

Taaperokerho on 1-2 vuotiaille lapsille vanhempineen tarkoitettu kokoontumispaikka, johon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tarjolla on yhteistä hiljentymistä alttarin äärellä, lapsille tarjolla leikkiseuraa, aikuisille juttuseuraa ja yhteistä kahvittelua ( vapaaehtoinen kahviraha). Tervetuloa!

Keskustan alueseurakunta

Perheretki

Perheretki Ähtäriin

Neulaskoti

Taaperoryhmä

Alle 2v.taaperoille vanhempineen.

Palokan kirkko

Palokan kirkon perhepysäkki

Lasten ja aikuisten yhteinen kokoontumispaikka. Ei ennakkoilmoittautumista. Mahdollisuus osallistua Takkatuvan Aamupalapysäkille.