Nuorisokuorojen yhteiskonsertti

Kuokkalan kirkko

(Huom. aika !)
Kiimingin nuorisokuoro, Jyväskylän seudulla toimiva Lapsen ääni ja Kuusankosken seurakunnan Nuorisokuoro Clara konsertoivat.
Joht. Ulla Metsänheimo, Matias Lahti ja Timo Vikman.
Vapaa pääsy. Ohjelma 10 €.

Kiimingin Nuorisokuoro, Jyväskylän seudulla toimiva Lapsen ääni ja Kuusankosken seurakunnan Nuorisokuoro Clara konsertoivat Kuokkalan kirkossa su 6.5.2018 klo 15. Konsertissa esiintyy lähes 100 kuorolaista.

Nuorisokuorojen yhteiskonsertti on osa kuorojen yhteistä harjoitusleiriviikonloppua Jyväskylässä. Kuorot ovat järjestäneet yhteiskonsertteja aiemmin Kuusankoskella.

Kuorot esiintyvät konsertissa sekä yhdessä että erikseen. Ohjelmistossa on mm. John Rutterin ja Antonio Vivaldin musiikkia. Konsertissa kuullaan myös soitinmusiikkia. Kuoroja johtavat Ulla Metsänheimo, Matias Lahti ja Timo Vikman.

Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelma 10 € Jyväskylän seurakunnassa tehtävän musiikkityön ja nuorisokuorotapahtuman tukemiseksi.

Kuorot laulavat konserttipäivänä myös Kuokkalan kirkon messussa klo 11.

Taulumäen yksikkö, Kuokkalan alueseurakunta

Keltinmäen kirkko

Kesä taas palajaa! Siionin kannel -ilta

Yhteislaulua! Mukana Hamona -kuoro ja yhtye, joht. Ilpo Vuorenoja

Tikkakosken tori

Suvisten virsien lauluhetki torilla

Lauletaan Suvivirsi ja pari muuta kesäistä virttä Tikkakosken torilla ja nautitaan kahvit.

Korpilahden seurakuntatalo

Kevätlaulajaiset

Kuoroja ja yhteislaulua, kolehti Yhteisvastuukeräykseen. Alussa kahvitarjoilu.