Taaperokerho

Lohikosken päiväkerhotila

Taaperokerho on 1-2 vuotiaille lapsille vanhempineen tarkoitettu kokoontumispaikka, johon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tarjolla on yhteistä hiljentymistä alttarin äärellä, lapsille tarjolla leikkiseuraa, aikuisille juttuseuraa ja yhteistä kahvittelua ( vapaaehtoinen kahviraha). Tervetuloa!

Keskustan alueseurakunta

Jyskän seurakuntakoti

Jyskän perhepysäkki

Tervetuloa aikuiset ja lapset yhteiseen aamuun. Pientä ohjelmaa, kahvittelua ja yhdessäoloa.

Telkäntie 2 C

3-5 -v Päiväkerho

Kaikille avoin ja maksuton. Kerhossa lauletaan, leikitään, ihmetellään Luojan luomaa maailmaa.
Kerho kokoontuu ti klo 9-11 ja to klo 13-16.
Mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voi kysellä Jaanalta p. 050 3018233 tai Elinalta p. 050 4079126

Perheolkkari

Yhdessäolon paikka lapsille ja aikuisille