Perhekahvila

Lohikosken päiväkerhotila

Perhekahvila on kaikille avoin lasten ja aikuisten yhteinen olohuone, johon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Voit tulla ja mennä oman aikataulusi mukaan. Lapsille on tarjolla leikkiseuraa, aikuisille juttuseuraa ja yhteistä kahvittelua (vapaaehtoinen kahviraha) Tervetuloa!

Keskustan alueseurakunta

Vaajakosken kirkko

kaiken kansan kesäkahvila

Tule viettämään yhdessä kesäistä aamupäivää! Kaikki vauvasta vaariin ovat tervetulleita!

Sepän Kipinä

Pop up muskari vauvoille

Musiikin riemua vauvoille ja aikuisille. Kertamaksu 3€. Ilm ja maksu paikan päällä.

Sepän Kipinä

Pop up perhemuskari

Musiikin riemua koko perheelle kesäkuun tiistaisin. Kertamaksu 4€/perhe. Ilm ja käteismaksu paikan päällä.