Retriitti elokuulla

pe 17.8. kello 16.00 - su 19.8. kello 15.00

Retriitti elokuulla Koivuniemi

Ilmoittaudu tästä

Luonnon kypsää kesää ihastellen, rauhoittuen retriitin ohjelman ja levollisen, hiljaisen tunnelman mukana. Ohjelmassa rukoushetket ja ulkoilut, saunomista ja meditaatiohetkiä. Ignatiaanisia vaikutteita tuo Minna.

Tule retriittiin kun tunnet sitä tarvitsevasi!  Kuokkalan alueseurakunnan retriittiä ohjaavat pastori Minna Korhonen ja kanttori Sirpa Lampinen. Paikkoja on 11. Etusijalla ovat ne jotka eivät ole ennen päässeet mukaan retriittiin. Jokainen osallistuja saa oman huoneen. Lepo ja virkistys, kypsän luonnon syksyyn valmistautuvassa rauhassa. Koivuniemen leirikeskuksessa on saunomismahdollisuus ja hyvä uintipaikka sekä kävelyreittejä. Retriitin hinta on 60 euroa. Aloitamme perjantaina klo 16 ja päätämme sunnuntaina klo 14 kahvihetkeen.

Kuokkalan alueseurakunta

Kuokkalan kirkko

Kirsti Aution harmonisen laulun kurssi

Harmoninen laulu ei vaadi laulutaitoa. Se on hiljaista, rukouslaulua jota voimme laulaa yhdessä omaa ääntä kuulostellen, tunnustellen ja etsien. Kirsti Autio on alan pioneeri, professori Iegor Reznikofin ensimmäisiä oppilaita Suomessa. Tämä pyhä laulutapa juontaa ikivanhoista kulttuureista ja myös aivan alkukirkkomme ensimmäisiltä vuosisadoilta. Monet laulut ovat latinaa, muttä myös suomeksi lauletaan. Laulut ovat aivan lyhyitä, hyvin hitaita ja mietiskeleviä. Jokainen kiinnostunut on tervetullut kurssille. Hinta 20 euroa. Maksetaan paikan päällä.