Retriitti elokuulla

pe 17.8. kello 16.00 - su 19.8. kello 15.00

Retriitti elokuulla Koivuniemi

Ilmoittaudu tästä

Luonnon kypsää kesää ihastellen, rauhoittuen retriitin ohjelman ja levollisen, hiljaisen tunnelman mukana. Ohjelmassa rukoushetket ja ulkoilut, saunomista ja meditaatiohetkiä. Ignatiaanisia vaikutteita tuo Minna.

Tule retriittiin kun tunnet sitä tarvitsevasi!  Kuokkalan alueseurakunnan retriittiä ohjaavat pastori Minna Korhonen ja kanttori Sirpa Lampinen. Paikkoja on 11. Etusijalla ovat ne jotka eivät ole ennen päässeet mukaan retriittiin. Jokainen osallistuja saa oman huoneen. Lepo ja virkistys, kypsän luonnon syksyyn valmistautuvassa rauhassa. Koivuniemen leirikeskuksessa on saunomismahdollisuus ja hyvä uintipaikka sekä kävelyreittejä. Retriitin hinta on 60 euroa. Aloitamme perjantaina klo 16 ja päätämme sunnuntaina klo 14 kahvihetkeen.


Järjestäjä

Kuokkalan alueseurakunta

Katso myös

ma 19.2.2018 klo 18.00 - ma 7.5.2018 klo 19.30

Kuokkalan kirkko

Kehittyvät laulajat harjoittelevat

Tämä kuoro on mahdollisuutesi päästä laulamaan. Jos olet aina halunnut laulaa kuorossa, mutta sinulle ei ole ollut tilaisuutta, TÄSSÄ ON TILAISUUTESI! Kuoroon voi tulla mukaan vaikka kesken kauden. Harjoitukset ovat maanantaisin KUOKKALAN KIRKOSSA klo 18-19.30 noin 2-3- kertaa kuussa. Katso päivämäärät : TULE MUKAAN/MUSIKKI/ KEHITTYVÄT LAULAJAT.