Tikkakosken alueseurakunta

Tikkakosken alueseurakuntaan kuuluvat varsinaisen taajaman lisäksi Puuppolan, Kuikan ja Nyrölän kylät tai pitäiskö sanoa kaupunginosat. Tikkakoski on varuskuntapaikkakunta, jossa on aina ollut myös teollisuus/konepajatoimintaa. Jyväskylän lentoasema sijaitsee alueellamme ja siellä mitattu lämpötila on Jyväskylän virallinen lukema. Tikkakoski on väestöltään kasvava ja ikärakenteeltaan melko nuori kaupunginosa.

Tikkakosken alueseurakunnan toiminta keskittyy paljolti kirkkoon, joka sijaitsee pääavenuen, Kirkkokadun varrella. Kirkko on valmistunut vuonna 1957, mutta sen yhteydessä olevia seurakuntatiloja on pariinkiin otteeseen laajennettu sen jälkeen. Myös kirkon vieressä sijaitsevassa pappilassa on kokoontumistiloja ja työntekijöiden työhuoneita. Sarpatin pienryhmäleirikeskus ja Autiokankaan hautausmaa sijaitsevat Tikkakosken alueella. Puuppolan päiväkodin yhteydessä meillä on kerhotila.

Toimintaa Tikkakosken alueseurakunnassa löytyy liki kaikenikäisille. Lapsi- ja perhetyö on meillä vireää, mutta unohtaa ei sovi vaikkapa vanhemman väen viikottaista työtupaa, jossa askaroidaan lähetyksen ja diakonian hyväksi.

Tervetuloa mukaan rakentamaan alueseurakuntaamme, joka koostuu ihmisistä kuten sinä ja minä, Jumalan luomia ja Kristuksen lunastamia kumpikin!

Kaste-, vihki- ja hautausasiat

Muistotilaisuuksien ja juhlien tilavaraukset 040 560 9917, 040 560 9918

Risto Vallipuro, Aluekappalainen
Sähköposti:
Tikkakosken kirkko, Kirkkokatu 18, 41160 Tikkakoski

Tuija Laakso, Aluesihteeri
Sähköposti:
Palokan ja Tikkakosken kirkot

Jyväskylän seurakunnan uutisia

• Kesä ja yhteislaulut ne yhteen sopii

UUTINEN | 28.5.2015 13.33

Kesäkeskiviikkoisin saa laulaa porukalla Keltinmäessä ja Tikkakoskella, Säynätsalon lauluillat ovat torstaisin.
  • Naisten saunaillat kesän merkki

UUTINEN | 28.5.2015 10.49

Rantasauna ja Vesalan rieska ja riihikirkko - sekä mukavat saunasiskot. Siinä Vesalan naistensaunojen viihtyisät elementit.
  • Suomalaiset tekevät yhä enemmän vapaaehtoistyötä

UUTINEN | 28.5.2015 09.42

Vapaaehtoistoiminnassa on mukana 1,4 miljoonaa suomalaista, ilmenee Kansalaisareenan, HelsinkiMission ja kirkkohallituksen teettämästä tutkimuksesta. Joka kolmas suomalainen tekee vapaaehtoistyötä.

Kaikki uutiset »