Kuokkala - aikuisille

Ryhmätoimintaa aikuisille ja ikäihmisille

Hengellinen matkakumppanuusryhmä 14.3.- 18.4.

ILMOITTAUTUMINEN ALKANUT

* Hengellisen ohjauksen ryhmä, jonka avulla voit syventää hengellistä elämääsi ja oppia paremmin tunnistamaan Jumalan läsnäoloa elämässäsi.Raamattumeditaatioon ja rukoushetkiin saat tarkemmat ohjeet ja opastuksen ensimmäisellä kokoontumiskerralla.

* Osallistuja sitoutuu kuuden viikon ajan säännölliseen rukouselämään ja viikottaisiin tapaamisiin matkakumppanien ja ohjaajan kanssa. Ryhmä perustuu keskinäiseen luottamukseen.

* Kokoontumisajankohdat: ke 14.3. / ke 21.3. / ke 28.3. / ke 4.4. / ti 10.4. / ke 18.4. Klo 18-20

* Ilmoittautuminen ja lisätietoja "Tapahtumat" -otsikon alla

Hiljaisuuden Illat keskiviikkoisin

* Keskiviikkoiltaisin klo 18-19.30 kirkkosalissa

* Arkiretriitti, jonne voit tulla rauhoittumaan ja uudistumaan arjen keskelttä. Hiljaisuudessa on voima jossa voi syntyä uutta, kuulla oman sydämen ääntä ja Jumalankin.

* Voit maata penkeillä, kävellä, istua, rukoilla, sytyttää tuohuksen, polvistua alttarin eteen, lukea mietiskelytekstejä tai vain olla ja ihmetellä. Lopuksi pieni hartaus ja yhteinen iltapala(ilmainen), jossa voi vaihtaa ajatuksia muiden kanssa.

* Ei sitoutumista, voit tulla kun sinulle sopii.

Elämässä eteenpäin-ryhmä

• avoin ryhmä mielenterveyskuntoutujille Kuokkalan kirkon alakerrassa
  • parittomien viikkojen keskiviikkona klo 13-14.30
  • ryhmä kesätauolla, jatkuu 29.8. alkaen

Torstaitapaaminen eläkeläisille

• Tule tutustumaan ja jakamaan arkeasi yhdessä toisten kanssa.
  • Kuokkalan kirkon yläkerrassa, parittomien viikkojen torstai klo 13.-14.30.
  • ryhmä kesätauolla, jatkuu 30.8. alkaen

Lähetyksen olohuone

• hetki (käsitöille), keskustelulle ja kohtaamiselle  lähetyksen hyväksi.
  • Kuokkalan kirkon alakerrassa, parillisten viikkojen keskiviikkona klo 13-14.30
  • ryhmä kesätauolla, jatkuu 5.9. alkaen

Yhdessä kävelylle Kuokkalan kirkolta

Kaipaatko seuraa kävelylle?

Yhteiskävely maanantaisin klo 11 Kuokkalan maisemissa. Lähtö Kuokkalan kirkon etuovelta. Vetäjänä toimii Martti Vornanen p. 040 4103116.

Yhteiskävelyt kesätauolla. Kävelyt kuitenkin jatkuvat 3.9. alkaen jälleen.

Cafe' Kide- avoin olohuone Kuokkalan kirkolla

• keskiviikkoisin (joka viikko) klo 9-11, kirkon yläkerta
  • Tule juomaan hyvät kahvit rennossa seurassa kirkon sykkeessä!
  • kahvila kesätauolla

Raamattupiiri

• maanantaisin klo 19.00, Kuokkalan kirkon alakerrassa (kesätauko, alkaa syyskuun alussa 2017).

Kuokkamiehet

• miesten avoin keskustelupiiri parillisten viikkojen tiistaina klo 18.00, Kuokkalan kirkon alakerrassa (kesätauko, alkaa 5.9.2017).

Rukouspiiri

• parittomien viikkojen keskiviikkona klo 19.00, Polttolinja 29 kerhotilassa. Kokoontuu koko kesän 2017 ajan.