Palokka - aikuisille

Sururyhmä

Ryhmät:

Lähetyspysäkki

• Joka toinen tiistai (parittomat viikot) klo 10-12, Palokan kirkko, alakerran takkatupa
  • Aamupäivän kahvihetki lähetyksen ajankohtaisten asioiden äärellä tärkeää esirukousta unohtamatta
  • Tällä hetkellä ryhmän vakiokävijät ovat innokkaita kädentaitoihmisiä ja monenlaiset myyjäis- ym. askartelut sävyttävät ryhmän toimintaa
  • Kevään 2018 kokoontumiset 16.1. alkaen, kevään viimeinen kokoontuminen 22.5.
  • Tiedustelut Päivi Itkonen puh. 040 7090 142, paivi.itkonen(at)evl.fi

Raamattu- ja keskustelupiiri

• Joka toinen tiistai (parilliset viikot) klo 13-14.30, Palokan kirkko alakerran takkatupa
  • Iltapäivän kahvihetki Raamatun Sanaa tutkien ja yhdessä elämää pohtien
  • Ota oma Raamattu mukaan, jos sellaisen omistat, luemme Markuksen evankeliumia
  • Kevään 2018 kokoontumiset 6.2. alkaen, viimeinen kokoontuminen 15.5.
  • Tiedustelut Elina Romar puh. 040 560 9910, elina.romar(at)evl.fi

Aamupalapysäkki

• Keskiviikkoisin klo 9-11, Palokan kirkko, alakerran Takkatupa
  • Vapaaehtoinen maksu 1e
  • Aamupalapysäkki kutsuu sinua ateriayhteyteen aamupalan merkeissä
  • Samanaikaisesti diakoniapäivystys
  • Kevään aamupalapysäkki 17.1.2018 alkaen, 13.6. saakka
  • tiedustelut Elina Romar puh.040 560 9910, elina.romar(at)evl.fi

Lähimmäisen kahvitupa

• Torstaisin klo 12-14, ohjelmahetki klo 13, Palokan kirkko alakerran takkatupa
  • Jo yli 20 vuotta pyörinyt Lähimmäisen Kahvituvan toiminta tukee Kansan Raamattuseuran kautta Pietarin Lastensuojelusäätiön toimintaa sekä Keski-Suomen ensi- ja turvakotia.
  • Vapaaehtoinen kahviraha tilitetään keväisin Ensi- ja turvakodille ja syksyisin Pietariin. Käsityötuotokset matkaavat niin ikään sekä Pietarin työn kautta että Ensi- ja turvakodin kautta lämmittämään vähävaraisia ja eri tavalla elämässä ahtaalla olevia lähimmäisiä. Seurakunta huolehtii lankakustannuksista.
  • Kahvitupa kutsuu istahtamaan kahvikupposen äärelle ja virkistymään hyvästä seurasta ja keskustelusta sekä hiljentymään hetkeksi Sanan ja rukouksen äärelle.
  • Syksyn 2018 toiminta alkaa 6.9. ja päättyy 13.12.
  • Tiedustelut Anita Teittinen p.044 713 2486, anita.teittinen(at)evl.fi

Rukouspiiri

• keskiviikkoisin 10.1.2018 alkaen klo 18
  • Palokan kirkko, opintosali
  • Piirin vetäjänä Heikki Ilola, tied. heikki.ilola(at)icloud.com

Lyydiat-kutojapiiri

• Lyydiat kutovat mattoja, poppanoita ja erilaisia liinoja Palokan kirkolla omaan tahtiinsa.
  • Toimintaan toivotaan lisää kudonnasta ja lähetyksestä kiinnostuneita.
  • Käsitöiden myyntituotto ohjataan lähetyksen ja diakoniatyön tarpeisiin
  • (lähihistoriassa mm. Naisten Pankin osakkeen ostaminen, Palokan vähävaraisten lapsiperheiden tukeminen)
  • Lyydiat ovat tervetulleita yhteiseen kahvihetkeen Lähetyspysäkin kokoontumisaikoina
  • Tiedustelut Päivi Itkonen puh. 040 7090 142, paivi.itkonen(at)evl.fi

Sururyhmä

• Ryhmä sinulle, joka olet menettänyt läheisesi.
  • Sururyhmässä voi jakaa luottamuksellisesti surun nostamia tunteita ja ajatuksia toisten vastaavaa kokeneiden kanssa.
  • Palokan kirkolla pidetään sururyhmää syksyisin.
  • Ryhmä kokoontuu 8 kertaa ja siihen mahtuu 8 osallistujaa.

Seuraava sururyhmä:

• Kokoontuu Palokan kirkolla torstai-iltaisin 27.9.2018 alkaen klo 18-20. Kokoontumiset ovat viikon välein.
  • Ryhmää vetävät diakoni Anita Teittinen ja diakoniapappi Seppo Hautalahti.
  •  Ilmoittautumiset ryhmään 7.9.2018 mennessä sekä tiedustelut Anita Teittiselle puh. 044 7132486.