Palokka - aikuisille

Lyydiat-kutojapiiri

Ryhmät:

Lähetyspysäkki

• Joka toinen tiistai (parittomat viikot) klo 10-12, Palokan kirkko, alakerran takkahuone
  • Aamupäivän kahvihetki lähetyksen ajankohtaisten asioiden äärellä tärkeää esirukousta unohtamatta
  • Tällä hetkellä ryhmän vakiokävijät ovat innokkaita kädentaitoihmisiä ja monenlaiset myyjäis- ym. askartelut sävyttävät ryhmän toimintaa
  • Syksyn 2017 kokoontumiset 29.8. alkaen
  • Tiedustelut Mira-Maarit Väisänen puh. 040 7090 142, mira-maarit.vaisanen(at)evl.fi

Raamattu- ja keskustelupiiri

• Joka toinen tiistai (parilliset viikot) klo 13-14.30, Palokan kirkko alakerran Takkatupa.
  • Iltapäivän kahvihetki Raamatun Sanaa tutkien ja yhdessä elämää pohtien
  • Ota oma Raamattu mukaan, jos sellaisen omistat, luemme Markuksen evankeliumia
  • Syksyn 2017 kokoontumiset 5.9. alkaen, viimeinen kokoontuminen 28.11.
  • Piiri ei kokoonnu syyslomaviikolla 42
  • Tiedustelut Elina Romar puh. 040 560 9910, elina.romar(at)evl.fi

Aamupalapysäkki 2017

• Keskiviikkoisin klo 9-11, Palokan kirkko alakerran takkahuone
  • Vapaaehtoinen maksu 1e ruokatarvikekulujen katteeksi, mahdollinen ylijäävä osuus tilitetään diakoniatyön avustusmäärärahoihin
  • Aamupalapysäkki kutsuu sinua ateriayhteyteen aamupalan merkeissä sekä hiljentymään hetkeksi päivän alkajaisiksi - aamuhartaus noin klo 9.00.
  • Samanaikaisesti diakoniapäivystys
  • Syksyn aamupalapysäkki 23.8.2017 alkaen, 13.12. saakka
  • tiedustelut Elina Romar puh.040 560 9910, elina.romar(at)evl.fi

Lähimmäisen kahvitupa

• Torstaisin klo 11-14, ohjelmahetki klo 13, Palokan kirkko alakerran takkahuone
  • Jo yli 20 vuotta pyörinyt Lähimmäisen Kahvituvan toiminta tukee Kansan Raamattuseuran kautta Pietarin Lastensuojelusäätiön toimintaa.
  • Vapaaehtoinen kahviraha tilitetään Pietariin. Myös käsityötuotokset matkaavat Pietariin lämmittämään vähävaraisia ja eri tavalla elämässä ahtaalla olevia lähimmäisiä. Seurakunta huolehtii lankakustannuksista.
  • Kahvitupa kutsuu istahtamaan kahvikupposen äärelle ja virkistymään hyvästä seurasta ja keskustelusta sekä hiljentymään hetkeksi Sanan ja rukouksen äärelle.
  • Samanaikaisesti diakoniapäivystys 11-13
  • Syksyn 2017 toiminta alkaa 7.9. ja päättyy 7.12., kahvitupaa ei ole viikolla 38 ja 42.
  • Tiedustelut Päivi Itkonen puh. 040 7090 142, paivi.itkonen(at)evl.fi

Rukouspiiri

• keskiviikkoisin 16.8.2017 alkaen klo 18-20.30
  • Palokan kirkko, alakerran Takkatupa
  • Piirin vetäjänä Heikki Ilola, tied. heikki.ilola(at)icloud.com

Lyydiat-kutojapiiri

• Lyydiat kutovat mattoja, poppanoita ja erilaisia liinoja Palokan kirkolla omaan tahtiinsa.
  • Toimintaan toivotaan lisää kudonnasta ja lähetyksestä kiinnostuneita.
  • Käsitöiden myyntituotto ohjataan lähetyksen ja diakoniatyön tarpeisiin (lähihistoriassa mm. Naisten Pankin osakkeen ostaminen, Palokan vähävaraisten lapsiperheiden tukeminen)
  • Lyydiat ovat tervetulleita yhteiseen kahvihetkeen Lähetyspysäkin kokoontumisaikoina