Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan varhaiskasvatuksessa pidämme tärkeänä lapsen ja lapsuuden ainutlaatuisuutta. Toiminnan perustana on kristillinen ihmiskäsitys ja arvopohja. Kasvatuskumppaneina haluamme tukea kotien ja vanhempien kasvatustehtävää tarjoamalla kohtaamisen paikkoja erilaisten kerhotoimintojen muodossa.

Seurakunta on jaettu toiminnallisesti yhdeksään alueseurakuntaan. Alueet suunnittelevat ja toteuttavat omaa lapsi- ja perhetyötään. Tapahtumista, retkistä ja leireistä saa tietoa alueseurakuntien sivuilta.

Päiväkerhot

Päiväkerhot tukevat 3 - 5 -vuotiaiden lasten kokonaisvaltaista kasvua ja hengellisyyden kehitystä eri menetelmin.
Päiväkerholaiset kokoontuvat 2 – 3 tunniksi 1 – 2 kertaa viikossa.
Päiväkerhot ovat kaikille maksuttomia. Päiväkerhoihin ilmoittaudutaan keväisin erikseen ilmoitettuna ajankohtana. Vapaita päiväkerhopaikkoja voi tiedustella lastenohjaajilta toimintakauden aikana. Tarkempia tietoja löytyy alueiden päiväkerhotiedosta.

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen päättynyt

Keskusta, Lohikoski HUOM! Ilmoittautumista jatkettu 31.7. asti!
Palokka
Kuokkalan päiväkerhoihin ilmoittautumista jatkettu 2.8. asti!

Perhekerhot

Perhekerhot ovat avoimia yhdessäolon hetkiä vanhemmille, isovanhemmille, kummeille ja hoitajille yhdessä lasten kanssa. Ryhmissä on hetkiä alttarin äärellä, kahvittelua sekä yhdessäoloa.
Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Perhekerhojaryhmiä ovat mm. perheolkkari, retkiperhekerho, iltaperhekerho, iskän kaa -ilta, isovanhemman kaa, tarinatupa ja perhepysäkki. Vauvaperheille on tarjolla myös erilaisia ryhmiä mm. pallerot ja vauvaperhepesä.Ekavauvaryhmä on vertaisryhmä ensimmäisen lapsensa saaneille perheille, kohtaamispaikka vanhemmille ja vauvoille. Ryhmään ilmoittaudutaan erikseen ilmoitettuina ajankohtina. Ekavauvaryhmä järjestetään yhdessä neuvolan kanssa.

Pyhäkoulut

Pyhäkoulu on lasten oma hetki Raamatun sanoman äärellä. Mietimme lasten kanssa yhdessä suuria kertomuksia, laulamme, leikimme, askartelemme ja rukoilemme. Pyhäkoulu on tarkoitettu yli 3-vuotiaille lapsille. Pienemmät lapset ovat myös tervetulleita yhdessä aikuisen kanssa.  Pyhäkoulu kestää puolesta tunnista tuntiin. Pyhäkoulut ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua. Pyhäkoulu on moninainen ja meillä on tarjota erilaisia pyhäkouluja eri alueseurakunnissa.

Etsi sopiva pyhäkouluryhmä

KIRJEPYHÄKOULUUN, KIRJEPYHÄKOULUUN :)  Seurakunnassa on aloitettu uusi kirjepyhäkoulu.

Oletko ajatellut, että voisit pitää lapsille pyhäkoulua? Tule seurakuntaamme pyhäkoulunohjaajaksi. Olet tervetullut ja apuasi kaivataan. Koulutamme ja annamme tarpeelliset välineet pyhäkoulun pitämiseen. Tule rohkeasti mukaan! Ota yhteyttä oman alueseurakunnan lapsityönohjaajaan tai lapsi- ja perhetyön työalasihteeriin Ritva Parkkali puh. 050 549 7013 tai ritva.parkkali(at)evl.fi

Fisuklupi on kerho, johon kaikki ovat tervetulleita.

Jos pidät pelaamisesta ja sinulla on Minecraft, otappa hyvä asento ja tule Fisuklupiin.

Fisuklupi toimii Minecraft-palvelimella, jonka nimi on tietenkin Fisucraft. Fisuklupi on suunnattu 7-10-vuotiaille ja voit pelata omalta kotisohvaltasi, ja olla silti mukana yhteisössä, mikä olisi sen parempaa?

Fisuklupi on uudenlainen kerho, joka aloitti toimintansa 31.1.2017, ja jatkossa kokoontuu joka tiistai klo. 16:30-18:00.

Ohjaajina kerhossa toimivat Aapo, Eemeli sekä Masa.

Minecraft-pelin voi ostaa osoitteesta minecraft.net.
Lisätietoja ja ohjeita osoitteesta fisucraft.net.

Jos sinulla on jo Minecraft:
IP: pelaa.fisucrfat.net
CHAT: /warp jyvaskyla

Tervetuloa mukaan!

Muskarit

Musiikin maailma on rikas ja avara. Muskarin ohjelmaan kuuluvat lastenlaulut, lorut, leikit, tanssit, musisointi, lasten hengelliset laulut ja virret. Muskarissa tuetaan lasten kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä sekä vahvistetaan lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta.

Ilmoittaudu syksyn 2017 muskariryhmiin

Lue lisää täältä