Muskarit Jyväskylän seurakunnassa

Muskarit jatkuvat viikolla 3. Syyskaudella mukana olleiden ei tarvitse ilmoittautua uudelleen. Ryhmiin otetaan uusia osallistujia, mikäli niissä on tilaa.

Ilmoittaudu kevään 2018 muskareihin

Anna palautetta

HUOM! Ryhmämuutokset ovat mahdollisia, jos ryhmään ei tule riittävästi ilmoittautumisia.

Muskariin ovat tervetulleita 3kk-7-vuotiaat lapset. Muskarit kokoontuvat kerran viikossa 30 min (vauvat) tai 45 min (muut ryhmät) /kerta.

• vauvamuskariin voi osallistua 3kk ikäisestä alkaen
  • taaperomuskari on 1-2v. lapsille vanhempineen
  • perheryhmään voi osallistua useamman eri ikäisen lapsen kanssa
  • leikki-ikäiset on suunnattu 3-4-v ja soitinryhmä 5-6-vuotiaille lapsille ilman vanhempaa

Huomaathan täyttää ilmoittautumislomakkeen jokaisesta muskariin osallistuvasta lapsesta erikseen. Muskariin pääsevät myös kirkkoon kuulumattomat, mutta seurakunnan muskareissa annettava musiikkikasvatus on kristillisiin arvoihin pohjautuvaa.

Muskarilukukausi on opetuksen sisällön kannalta pedagoginen kokonaisuus, jossa jokainen kokoontuminen on tärkeä.

Muskarissa alle kouluikäinen lapsi tutustuu musiikin perusasioihin laulaen, leikkien, rytmi- ja kehosoittimia soittaen, liikkuen ja kuunnellen. Muskarissa sekä lapset että aikuiset saavat iloita musiikin lahjan äärellä.

Hinnat

• Syys- ja kevätlukukausi laskutetaan erikseen
  • Vauvat (30 min) 50€ / sisarusmaksu 45€ per kausi
  • Yli 1-vuotiaat (45 min) 60€ / sisarusmaksu 55€ per kausi
  • Huomioithan, että ilmoittautumisen ajankohdasta riippumatta lukukausimaksu on yllä mainitun suuruinen.

Muskariryhmät lukuvuonna 2017-2018

Kirkkomuskarin syystiedote 2017

Varhaisiän musiikkikasvattajat:

Jenni Jurva

puh. 050 340 9898, jenni.jurva (at) evl.fi

Ilona Jokinen (Tiina Järvinen virkavapaalla 31.3.2018 saakka)

puh. 050 571 5155, ilona.jokinen (at) evl.fi

Terhi Hassinen

puh. 050 340 9893, terhi.hassinen (at) evl.fi

Lapsi- ja perhetyöstä vastaava työalasihteeri

Ritva Parkkali
ritva.parkkali(at)evl.fi