Palokka - lapsille ja lapsiperheille

Ilmoittautuminen 2018-2019 päiväkerhoihin
30.6. mennessä!

Kulku kirkon päiväkerhoihin ja perhepysäkeille
Jokelan koulun puoleisesta ovesta
kirkon alapihalta.

Perhepysäkit
Kirkkohetket
Pyhäkoulu
Muskarit
Aamupalapysäkki
Apua arkeen
Tapahtumat-sivulta voit etsiä tietoja tapahtumistamme. Klikkaa kohta Lapsille ja perheille ja valitse kohdasta Etsi alueseurakunnittain Palokan alueseurakunta.

Lisätiedot ja palaute

Lastenkirkko

Päiväkerhot

... ovat 3-6-vuotiaiden lasten viikkotoimintaa. Kerhot kokoontuvat kerran tai kahdesti viikossa 2 ½ tuntia kerrallaan. Päiväkerhoissa leikitään, liikutaan, musisoidaan, tehdään kädentöitä, näytellään, hiljennytään kristinuskon perusasioiden äärellä... Kirkkovuoden kulloiseenkin ajankohtaan liittyvät asiat ja tapahtumat ovat luontevasti esillä toiminnassa, mm. hartauksissa.

Toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan kunkin ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan, joten eri ryhmien ohjelmissa on eroja. Lastenohjaajamme ovat sekä koulutuksensa että kokemuksensa puolesta kasvatuksen vahvoja ammattilaisia. Päiväkerhot ovat kaikille maksuttomia.

Haluaisitko tehdä vapaaehtoistyötä esim. vierailemalla päiväkerhoissa? Ota rohkeasti yhteyttä Marja-Terttuun!

Kerhopaikat ja -ajat 2018-2019

Kirri (Kirrinpelto 1)

3-5 -v. torstaisin klo 9-11.30 (mikäli ryhmään ilmoittautuu riittävästi lapsia)

Palokan kirkko (Rovastintie 8)

3-v. tiistaisin klo 9-11.30 (mikäli ryhmään ilmoittautuu riittävästi lapsia)

4-5 -v. ryhmä maanantaisin klo 9-11.30

3-5 -v. ryhmä maanantaisin ja tiistaisin klo 13-15.30

Perhepysäkit

... ovat kaikille avoimia, maksuttomia ryhmiä, joihin ei tarvitse
ilmoittautua etukäteen.

Voitte jakaa lapsiperheen arkea toisten, samassa elämäntilanteessa olevien kanssa ja tulla silloin, kun teille sopii. Lapsella tulee olla mukana oma aikuinen; äiti, isä, hoitaja, kummi, isovanhempi...
Kirkon perhepysäkin yhteydessä on avoinna runsas ja monipuolinen Aamupalapysäkki klo 9-11. Vapaaehtoinen maksu 1 euro/henkilö.
Muilla pysäkeillä pientä tarjoilua, jossa myös vapaaehtoinen maksu. Voitte tuoda mukananne myös omia eväitä.

Palokan kirkon pysäkki keskiviikkoisin klo 9-11.30

Palokan kirkon vauvapysäkki ensimmäisen vauvansa saaneille perheille
maanantaisin klo 13-15.30

Palokan kirkon Taaperopysäkki, lapset n. alle 2 vuotta, maanantaisin klo 9-11.30

Pyhäkoulu

... on lasten oma hetki Raamatun sanoman äärellä sekä yhdessä puuhailua. Kirkkovuoden kulloiseenkin ajankohtaan liittyvät asiat ja tapahtumat ovat luontevasti esillä toiminnassa. Pyhäkoulu on tarkoitettu kaikille lapsille, pieni lapsi voi tulla yhdessä aikuisen kanssa.

Pyhäkoulu jatkuu 2.9.!
Käynti pääovesta.

Haluaisitko pitää pyhäkoulua? Ota rohkeasti yhteyttä Marja-Terttuun.

Kaakaopyhäkoulu - uusi juttu meillä!

Lisätietoja saat klikkaamalla tästä.

Apua arkeen

- OLETKO VÄSYNYT

- OLETKO SAIRASTUNUT JA TARVITSET APUA KOTIIN

- PAINAAKO JOKIN ASIA MIELTÄSI

- HALUATKO JUTELLA
- TARVITSETKO APUA LASTEN HOIDOSSA

-> OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

SARI ERÄJÄRVI                       puh. 040 500 7820

EEVA-MARIA LEPOAHO        puh. 040 535  2276

MIRA MAASOLA                    puh. 050 408 8813

SÄHKÖPOSTIOSOITTEET     etunimi.sukunimi@evl.fi

Aamupalapysäkki kirkon Takkatuvassa
keskiviikkoisin klo 9-11

Vapaaehtoinen maksu 1 €/henkilö.
Aamupalaa tarjolla taas 22.8. alkaen!

Tiedustelut

Elina Romar, puh. 040 560 9910
Marja-Terttu Kivelä, puh. 040 560 9908

Kirkkohetket

... ovat lyhytkestoista, konkreettista  jumalanpalvelusta kaiken ikäisille. Kesto n. 20 min.
Mukana toteutuksessa ovat kanttori, pappi sekä lapsi- ja perhetyöntekijöitä.
Laulamme, leikimme, rukoilemme, hiljennymme ja iloitsemme Taivaan Isän rakkaudesta!

Kirkkohetket jatkuvat syksyllä: 26.9., 10.10., 7.11. ja 5.12.

Kirkkovuosi

Kunpa jokainen voisi kokea katoavan ajan keskellä Jumalan maailman iankaikkisuuden! Kirkossa lasketaankin aikaa väreillä eikä numeroilla. Väri kertoo enemmän tunteesta kuin määrästä, enemmän merkityksestä kuin kiireestä.

Kirkkovuosi alkaa adventista ja päättyy tuomiosunnuntaihin. Se on siis niin kuin Jeesuksen elämäkerta, joka alkaa syntymän odotuksesta ja päättyy päähenkilön seuraajien tulevaisuuden näkymiin. Kirkkovuoden seuraaminen auttaa meitä ottamaan huomioon elämän kokonaisuuden, kuoleman ja iankaikkisuuden.

Kirkkovuotta rytmittävät kolme suurta juhlaa: joulu, pääsiäinen ja helluntai. Ennen joulua vietettävä neljän viikon adventtiaika on jouluun valmistautumista ja ennen pääsiäistä vastaavasti pidetään seitsemän viikkoa kestävä paasto. Pääsiäisen jälkeiset seitsemän viikkoa ovat yhtä valkoista pääsiäisjuhlaa, joka huipentuu tulipunaiseen helluntaihin, seurakunnan syntymäpäivään.

Kaikki näiden aikojen väliin jäävät viikot ovat vihreää kasvun aikaa. Koska pääsiäistä vietetään aina kevätpäivän tasauksen jälkeisen täyden kuun jälkeisenä viikonloppuna, pääsiäisellä ei ole tiettyä päivämäärää vaan sen ajankohta vaihtelee maaliskuun ja huhtikuun lopun välillä. Kevätpäiväntasauksen tarkka ajankohta vaihtelee 19.-29.3. välisenä aikana.

Lisätiedot ja palaute

Marja-Terttu Kivelä, lapsityönohjaaja p. 040 560 9908
Mira Maasola, perhetyöntekijä, p. 050 408 8813
Heli Pääkkönen, lapsityön pappi, p. 040 831 0565
Sari Eräjärvi, lastenohjaaja, p. 040 500 7820
Ritva Lappalainen, lastenohjaaja, p. 040 738 822
Eeva-Maria Lepoaho, lastenohjaaja, p. 040 548 3216

Käytössämme on myös WhatsApp-sovellus.

Kuvaa klikkaamalla pääset antamaan palautetta toiminnastamme.

Klikkaamalla kuvaa pääset tutustumaan Lasten kirkkoon, josta löydät mukavaa tekemistä!