Tikkakoski - lapsille ja lapsiperheille

Tikkakosken alueseurakunnassa on monenlaista ohjelmaa sekä lapsille itsekseen että yhdessä perheen kanssa.

Kirkkohetki
Pyhäkoulu
Tukea arkeen
Vauva- ja taaperokerho

Kirkkohetket

•  Kirkkohetket ovat lasten ehdoilla toteutettuja hetkiä kirkkosalissa. Hetken jälkeen on tarjolla mehua ja kahvia kirkoa alakerrassa sekä vaihtori. Voit tuoda vaihtorille tavaroita ja ottaa sieltä, mitä haluat. Rahaa emme käytä ollenkaan vaihtorilla. Tervetuloa!

Kevään 2018  kirkkohetket pidetään klo 10 tiistaisin: 13.2. (hernekeittoa yhteisvastuun hyväksi klo 10.20)
     13.3. ja 17.4.

Perhekerhot sekä Ekavauvaryhmä

Perhekerhot sekä Ekavauvaryhmä ovat avoimia tapahtumia kaikille lapsille yhdessä hoitajan kanssa.
Perhekerhot:
Tikkakosken kirkolla tiistaisin klo 9.30 - 11.30 sekä klo 13-15.
Puuppolan kerhotilassa, Takalantie 2,  tiistaisin klo 9.30-11.30.

Ekavauvaryhmä:
Tikkakosken kirkolla keskiviikkoisin klo 13-15.

Ohjelmassa on pientä yhteistä puuhastelua sekä kahvit ja mehut.

Kerhot alkavat viikolla 3, talviloma viikolla 9.
Olette lämpimästi tervetulleita kerhoihin!

Pyhäkoulut

Pyhäkoulua keskiviikkoisin klo 18-19 Puuppolan kerhotilassa,
Takalantie 2 seuraavina iltoina: 17.1., 14.2., 14.3. ja 18.4.

Pyhäkoulussa rakennetaan oppimisympäristö, johon aihe rakennetaan yhdessä lasten kanssa. Ihmettelemme, mietimme, juttelemme, leikimme, laulamme jne. Tule Sinäkin - tervetuloa!

Yhteyshenkilö Eija Simpanen, p. 040 5609914.

Päiväkerhot

• Päiväkerhot ovat 3-5 -vuotiaiden lasten omaa kerhotoimintaa. Kerhoja pidetään Tikkakosken kirkolla ja Puuppolan kerhotilassa, Takalantie 2. Vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella lastenohjaajilta.

Tukea arkeen

• Tukea arkeen -toiminta on perheen tukemista ja auttamista arjen asioissa. Jos haluat keskusteluapua, apua lastenhoitoon tai koet elämän raskaaksi, ota yhteyttä. Katri Peränen ja Emilia Virtanen toteuttavat tätä toimintaa. He voivat tulla tarvittaessa myös kotiisi.

Ekavauvaryhmä

• Ekavauvaryhmä on tarkoitettu vanhemmille, joilla on ensimmäinen n. 0-2 -vuotias lapsi. Kerhossa tapaat toisia samassa elämäntilanteessa eläviä vanhempia. Kerhossa on pientä yhteistä puuhastelua sekä kahvit tarjolla. Lapsia hoidetaan ja syötetään kerhossa tarpeen mukaan. Kerhoa pidetään  Tikkakosken kirkon alakerrassa keskiviikkoisin klo 13-15. Tervetuloa!

3-vuotiaiden synttärijuhlat

pidetään seuraavan kerran syyskuussa 2018. Kutsut tulevat kotiin!

Kaikissa kerhoasioissa voit ottaa yhteyttä lapsityöntekijöihin:

Eija Simpanen, lapsityönohjaaja

Merja Suhonen, lastenohjaaja
Puuppolan kerhotila ja Tikkakosken kirkko

Katri Peränen, lastenohjaaja
Tikkakosken kirkko

Emilia Virtanen, lastenohjaaja
Tikkakosken kirkko ja Puuppolan kerhola

Satu Ojansivu, lastenohjaaja                                                                                                                    p.  044 7063558                                                                                                                                            Tikkakosken kirkko ja Puuppolan kerhola

Jaana Ikola, oppisopimusopiskelija

p. 044 7247116