Päivystävä pappi

Jyväskylän seurakunnassa päivystää pappi joka arkipäivä klo 9-15. Papin kanssa voit keskustella mieltäsi painavista asioista. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

Päivystävän papin tavoittaa puhelimella numerosta 040 5352328. Puhelimessa voit halutessasi sopia myös tapaamisajan. Päivystäjinä toimivat vuorollaan Jyväskylän seurakunnan papit.

Päivystävää pappia voi mennä tapaamaan myös Kipinään (Kauppakeskus Seppä, Ahjokatu 5, 2.krs.). Pappi tavattavissa tiistaisin ja torstaisin klo 12-15.

Esirukouspyynnöt

Seurakunnalta voit pyytää esirukousta huoliisi. Päivystävältä papilta voit pyytää rippiä.

Kotikäynnit

Pappia, diakoniantyöntekijää tai muuta seurakunnan työntekijää tai vapaaehtoista voi pyytää kotikäynnille. Kotikäynneillä kohdataan erityisesti ihmisiä, jotka eivät itse pääse seurakunnan yhteisiin tilaisuuksiin.

Mikäli ehtoolliselle tuleminen on vaikeaa, voit pyytää kotiehtoollista. Tilaisuudessa voi olla mukana myös muita läheisiä yhdessä sovittavalla tavalla.

Tukea nuorille

Kohdennettuja palveluita erityistä tukea tarvitseville nuorille ja nuorille aikuisille.

Kirkon eritysnuorisotyön tavoite on, että nuori tuntee olevansa hyväksytty ja löytää elämälleen mielekkyyden. Ihmisenä hänen itsetuntonsa vahvistuu ja että hän pystyy omaehtoiseen, vastuulliseen elämään sekä toimimaan monimutkaistuvassa ja ristiriitaisessa maailmassa

Erityisnuorisotyö on etsivää, kohtaavaa ja läsnäolevaa työtä jossa toimitaan niiden lasten, nuorten ja perheiden kanssa, jotka tarvitsevat erityistä tukea ja turvaa elämässä. Ota yhteyttä!

Katso lisää erityisnuorisotyöstäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Oppilaitospappi & diakoni

Jyväskylän seurakunnan oppilaitospapit ja oppilaitosdiakoni ovat opiskelijoita ja oppilaitosten henkilökuntaa varten. Meidät tavoitat sähköpostilla, whatsappilla, sosiaalisesta mediasta tai paikan päällä kampuksilla hihasta nykäisemällä.

Oppilaitospapin ja oppilaitosdiakonin kanssa voit keskustella mieltäsi painavista asioista. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Ota yhteyttä!                                                 Oppilaitostyön tiimi Johanna, Matti ja Elina

Oppilaitosdiakoni Elina toimii lukioissa, oppilaitospappi Matti yliopistossa, ja oppilaitospappi Johanna ammattiopistossa sekä ammattikorkeakoulussa.

Katso lisää oppilaitostyöstäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Oma tai läheisen ihmisen vakava tai parantumaton sairaus pysäyttää. Mitä nyt on edessä? Kuinka tästä selvitään?

Kirkon työntekijät sairaiden rinnalla

Diakoniatyöntekijät

Diakoniatyöntekijän kanssa voi keskustella ja etsiä ratkaisuja arjen ongelmiin.

Diakoniatyöntekijät