CE´LI DE harmonisen laulun ryhmä

Harjoitukset kutsutaan kokoon tekstiviesteillä. Tekstarilistalle pääsee mukaan ilmoittamalla siitä Sirpa Lampiselle: 050-4365435.

KEVÄTKAUSI  2019

KIRSTI AUTION harmonisen laulun kurssi la 16.3.-su17.3.2019 VAAJAKOSKEN kirkolla. Kurssin hinta on 30 euroa. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan tähän kauniiseen, hiljaiseen ja hellään laulutapaan. Laulamme korvakuulolta opetellen helppoja, yksiäänisiä ja lyhyitä lauluja. Kurssimme erittäin kokenut ohjaaja Kirsti Autio opettaa laulutapaa ja ohjelmistoa käyttäen instrumenttinaan kannelta. Laulujen nuotit jaetaan kurssin päätteeksi.

Kurssin hintaan kuuluu lounas lauantaina sekä kahvit/teet. Kurssin hinta maksetaan paikan päällä käteisellä (tasaraha, kiitos!).

Kurssille voit ILMOITTAUTUA lähettämällä viesti kanttori Sirpa Lampiselle p. 050-4365435 tai sähköpostin sirpa.lampinen@evl.fi.  Mukaan pääsee myös osaksi aikaa ja silloin saa tinkiä hinnasta. Mukavat, rennot vaatteet päälle, villasukat ja jotain lämmikettä päälle jos kirkossa tuntuu viileältä.

Kurssin ohjelma lauantaina:

aloitus la 16.3. klo 10. Opetus alkaa.

Lounas noin klo 12.30. Tauko, jonka pituus sovitaan.

Opetus jatkuu ruokatauon jälkeen

Kahvitauko noin klo 15

Opetus päättyy klo 18.

Kurssin ohjelma sunnuntaina 17.3.

Osallistumme Vaajakosken alueseurakunnan messuun klo 10.

Messun jälkeen kirkkokahvit jonka jälkeen laulumme jatkuu.

Opetus päättyy  klo 14.

Céli Dé -harmonisen lauluryhmän laulajia Naantalin kirkossa
Harmonisen laulun kurssilaisia Kirsti Aution kurssilla Kuokkalan kirkossa 2015 tammikuussa

Céli Dé

Céli Dé on harmonisen laulun ryhmä. Kyseessä on ikivanha laulutapa, hellä ja hiljainen, jota on viime vuosikymmenet harrastettu Suomessa. Ryhmiä on monella paikkakunnalla. Netistä löytyy lisätietoa hakusanalla Harmoninen laulu, Äänen harmonia tai Vox silentii.

Harjoitusaika sopimusten mukaan, puolitoista tuntia kerrallaan.Päivät ja ajat  tulevat tälle sivulle ja niistä saa myös tiedon tekstiviestillä ilmoittautumalla ryhmän vetäjälle Sirpa Lampiselle.

Laulamme toisinaan Kuokkalan kirkon Hiljaisuuden illoissa keskiviikkoisin klo 18.

Paikka: Kuokkalan kirkko

Kuokkalan alueseurakunta