CE´LI DE harmonisen laulun ryhmä

Harjoitukset kutsutaan kokoon tekstiviesteillä. Tekstarilistalle pääsee mukaan ilmoittamalla siitä Sirpa Lampiselle: 050-4365435.

KEVÄTKAUSI  2019

KIRSTI AUTION harmonisen laulun kurssi la 16.3.-su17.3.2019 VAAJAKOSKEN kirkolla.

Harmoniseen lauluun pääsee mukaan messussa 24.4. klo 18 Kuokkalan kirkossa. Messussa lauluryhmä laulaa kuvameditaation aikana harmonisen laulun ohjelmistoa. Ohjelmistoa harjoitellaan Pe 12.4. klo 17 alkaen Kaupungin kirkossa.

HARMONINEN LAULU: RENTOUDU JA NUKU HYVIN!

Harmonisen laulun vaikutukset ihmiseen on paljon tutkittu aihe. Sen on havaittu olevan vaikutuksiltaan hyvin rentouttava ja terveellinen. Hengitys syvenee, pulssi rauhoittuu, ja koko olemus rentoutuu.

Voimme järjestää harmonisen laulun "Rentoudu ja nuku paremmin"  -iltoja Kuokkalan kirkolla mikäli halukkaita osallistujia on.

Tiedustelut kanttori Sirpa Lampinen, p. 050-4365435 tai sirpa.lampinen@evl.

HUOMIO:

Sydämen rukous- Hiljaisuuden messu 24.4.2019 klo 18 sisältää Kirsti Aution kurssilla laulettuja lauluja. Tervetuloa messuun mukaan laulamaan!

Messusta lisätietoa Kuokkalan alueseurakunnan sivuilla.

Céli Dé -harmonisen lauluryhmän laulajia Naantalin kirkossa
Harmonisen laulun kurssilaisia Kirsti Aution kurssilla Kuokkalan kirkossa 2015 tammikuussa

Céli Dé

Céli Dé on harmonisen laulun ryhmä. Kyseessä on ikivanha laulutapa, hellä ja hiljainen, jota on viime vuosikymmenet harrastettu Suomessa. Ryhmiä on monella paikkakunnalla. Netistä löytyy lisätietoa hakusanalla Harmoninen laulu, Äänen harmonia tai Vox silentii.

Harjoitusaika sopimusten mukaan, puolitoista tuntia kerrallaan.Päivät ja ajat  tulevat tälle sivulle ja niistä saa myös tiedon tekstiviestillä ilmoittautumalla ryhmän vetäjälle Sirpa Lampiselle.

Laulamme toisinaan Kuokkalan kirkon Hiljaisuuden illoissa keskiviikkoisin klo 18.

Paikka: Kuokkalan kirkko

Kuokkalan alueseurakunta