CE´LI DE harmonisen laulun ryhmä

Harjoitukset kutsutaan kokoon myös tekstiviesteillä. Tekstarilistalle pääsee mukaan ilmoittamalla siitä Sirpa Lampiselle: 050-4365435.

KORONAN VUOKSI TOIMINTA TAUOLLA.

Céli Dé -harmonisen lauluryhmän laulajia Naantalin kirkossa
Harmonisen laulun kurssilaisia Kirsti Aution kurssilla Kuokkalan kirkossa 2015 tammikuussa

Céli Dé

Céli Dé on harmonisen laulun ryhmä. Kyseessä on ikivanha laulutapa, hellä ja hiljainen, jota on viime vuosikymmenet harrastettu Suomessa. Ryhmiä on monella paikkakunnalla. Netistä löytyy lisätietoa hakusanalla Harmoninen laulu, Äänen harmonia tai Vox silentii.

Harjoitusaika sopimusten mukaan, puolitoista tuntia kerrallaan.Päivät ja ajat  tulevat tälle sivulle ja niistä saa myös tiedon tekstiviestillä ilmoittautumalla ryhmän vetäjälle Sirpa Lampiselle.

Laulamme toisinaan Kuokkalan kirkon Hiljaisuuden illoissa keskiviikkoisin klo 18.

Paikka: Kuokkalan kirkko

Kuokkalan alueseurakunta