CE´LI DE harmonisen laulun ryhmä

Harjoitukset kutsutaan kokoon tekstiviesteillä. Tekstarilistalle pääsee mukaan ilmoittamalla siitä Sirpa Lampiselle: 050-4365435.

KEVÄTKAUSI  2020

Kirsti Aution harmonisen laulun kurssi Kuokkalan kirkossa la 11.1.2020. klo 10-17. HINTA 10 e, ruokamaksu 5e.

Kaikki kiinnostuneet mahtuvat mukaan. Ruokailun takia ilmoittautuminen! Ruokamaksu. Tiedustelut Sirpa Lampinen p. 050-4365435 tai sirpa.lampinen@evl.fi.

HUOMIO: Kerään laulajia Sydämen rukous- hiljaisuuden messuun 22.1. klo 18 laulamaan harmonista laulua. Ilmoittaudu tekstarilla minulle: Sirpa Lampinen, 0504365435 tai sirpa.lampinen@evl.fi. Valitaan yhdessä ohjelmisto, pari, kolme laulua!

Céli Dé -harmonisen lauluryhmän laulajia Naantalin kirkossa
Harmonisen laulun kurssilaisia Kirsti Aution kurssilla Kuokkalan kirkossa 2015 tammikuussa

Céli Dé

Céli Dé on harmonisen laulun ryhmä. Kyseessä on ikivanha laulutapa, hellä ja hiljainen, jota on viime vuosikymmenet harrastettu Suomessa. Ryhmiä on monella paikkakunnalla. Netistä löytyy lisätietoa hakusanalla Harmoninen laulu, Äänen harmonia tai Vox silentii.

Harjoitusaika sopimusten mukaan, puolitoista tuntia kerrallaan.Päivät ja ajat  tulevat tälle sivulle ja niistä saa myös tiedon tekstiviestillä ilmoittautumalla ryhmän vetäjälle Sirpa Lampiselle.

Laulamme toisinaan Kuokkalan kirkon Hiljaisuuden illoissa keskiviikkoisin klo 18.

Paikka: Kuokkalan kirkko

Kuokkalan alueseurakunta