Päivystävä pappi

Jyväskylän seurakunnassa päivystää pappi joka arkipäivä klo 9-15. Papin kanssa voit keskustella mieltäsi painavista asioista. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

Päivystävän papin tavoittaa puhelimella numerosta 040 5352328. Puhelimessa voit halutessasi sopia myös tapaamisajan. Päivystäjinä toimivat vuorollaan Jyväskylän seurakunnan papit.

Päivystävää pappia voi mennä tapaamaan myös Kipinään (Kauppakeskus Seppä, Ahjokatu 5, 2.krs.). Pappi tavattavissa tiistaisin ja torstaisin klo 12-15.

Esirukouspyynnöt

Seurakunnalta voit pyytää esirukousta huoliisi. Päivystävältä papilta voit pyytää rippiä.

Kotikäynnit

Pappia, diakoniantyöntekijää tai muuta seurakunnan työntekijää tai vapaaehtoista voi pyytää kotikäynnille. Kotikäynneillä kohdataan erityisesti ihmisiä, jotka eivät itse pääse seurakunnan yhteisiin tilaisuuksiin.

Mikäli ehtoolliselle tuleminen on vaikeaa, voit pyytää kotiehtoollista. Tilaisuudessa voi olla mukana myös muita läheisiä yhdessä sovittavalla tavalla.

Oppilaitospappi & diakoni

Jyväskylän seurakunnan oppilaitospapit ja oppilaitosdiakoni ovat opiskelijoita ja oppilaitosten henkilökuntaa varten. Meidät tavoitat sähköpostilla, whatsappilla, sosiaalisesta mediasta tai paikan päällä kampuksilla hihasta nykäisemällä.

Oppilaitospapin ja oppilaitosdiakonin kanssa voit keskustella mieltäsi painavista asioista. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Ota yhteyttä!

Oppilaitostyön tiimi Johanna, Matti ja Elina

Oppilaitosdiakoni Elina toimii lukioissa, oppilaitospappi Matti on yliopistossa, ja oppilaitospappi Johanna ammattiopistossa sekä ammattikorkeakoulussa.

Oma tai läheisen ihmisen vakava tai parantumaton sairaus pysäyttää. Mitä nyt on edessä? Kuinka tästä selvitään?

Kirkon työntekijät sairaiden rinnalla

Diakoniatyöntekijät

Diakoniatyöntekijän kanssa voi keskustella ja etsiä ratkaisuja arjen ongelmiin.

Diakoniatyöntekijät

Erityisnuorisotyö

Nuorten erityispalvelut - kohdennettuja erityispalveluita nuorille ja nuorten perheille.

Erityisnuorisotyön toimisto:

Aseman pysäkki/Saapas huone