Omaishoitaja - mitä sinulle kuuluu?

Omaishoitajuus on rakkautta, toivoa ja huolenpitoa, mutta myös huolen, väsymyksen, riittämättömyyden tunteen ja yksinäisyyden täyttämiä hetkiä.

Kaipaatko omaishoidon arjen keskellä mahdollisuutta jakaa mielen päällä olevia ajatuksia? Haluamme kuulla mitä juuri sinulle tänään kuuluu. Älä jää ajatusten ja väsymyksen kanssa yksin.

Tule mukaan vertaisryhmään tai sovi juttuhetki diakoniatyöntekijän kanssa. Voimme keskustella myös puhelimitse tai netin välityksellä. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia. 

Oma hetki kerran kuukaudessa

Omaishoitajien vertaisryhmässä saat vaihtaa kuulumisia, virkistäytyä ja jakaa kokemuksia yhdessä muiden omaishoitajien kanssa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan omaishoitajien Oma hetki -ryhmään. Kokoonnumme kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 13-14.30 Valtiontalon 2. kerroksessa, Kilpisenkatu 8. Keväällä 2023 tapaamme vielä 26.4.

Työikäisille omaishoitajanaisille on mahdollisuus tavata toisia samassa tilanteessa olevia saunaillan merkeissä. Koivuniemen leirikeskuksen sauna lämpiää 3.5. klo 17-20. Ilmoittautuminen, puh. 050 549 7023.

Toukokuussa on tulossa yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettävät retkipäivät Koivuniemen leirikeskukseen 22.-24.5. omaishoitajille ja heidän hoidettavalle läheiselleen. Siinä olisi mahdollisuus omaishoitajille jäädä viettämään iltaa tai vaikka vielä yöksi leirikeskukseen.

Ajantasaiset tiedot omaishoitajien tulevista tapaamisista löydät seurakunnan tapahtumatiedoista sekä Henki ja elämä -lehden ilmoituksista Yhteiset-osion alta.

Koivuniemen leirikeskuksessa kaksi miestä katsoo järvelle

Ota yhteyttä

Diakonissa, omaishoitajat, näkövammaiset
Vapaudenkatu 47, PL 103
40101 Jyväskylä