Päihdeongelmaisten läheiset

Alkoholin, huumeiden ja lääkkeiden väärinkäyttö voi aiheuttaa vaikeuksia jokapäiväiseen elämään. Elämä päihderiippuvaisen kanssa voi olla täynnä petettyjä lupauksia ja pettymyksiä.

Älä jää yksin, vaan hae rohkeasti apua. Jos päihteiden käyttö vaikeuttaa omaa tai läheistesi elämää, voit keskustella luottamuksellisesti seurakunnan diakoniatyöntekijän kanssa.

Vanhemmuudenkaari-ryhmä

Oletko huolestunut murrosikäisesi tai jo aikuisten lastesi päihteiden käytöstä? Seurakunnan diakoniatyö järjestää Vanhemmuudenkaari-vertaistukiryhmän vanhemmille, joiden murrosikäiset tai aikuiset lapset käyttävät päihteitä huolta aiheuttaen. Ryhmä toteutuu kerran vuodessa, yleensä kevätkaudella. Lisätiedot ryhmästä: diakonissa Päivi Itkonen 040 7090 142, paivi.itkonen(at)evl.fi

Sururyhmä päihteisiin kuolleiden läheisille

Sururyhmä on sinua varten, jonka läheinen on menehtynyt päihteiden käytön seurauksena ja kaipaat vertaistukea tämän raskaan asian äärellä. Sururyhmässä voit jakaa läheisen kuolemaan liittyviä ajatuksia, tuntemuksia ja tapahtumia luottamuksellisessa ilmapiirissä muiden samanlaisen menetyksen kokeneiden kanssa.

Seuraava sururyhmä käynnistyy 27.10.2022 Sepän Kipinässä. Tarkemmat tiedot ryhmästä sekä mahdollisuus ilmoittautua sähköisesti tästä linkistä. Lisätietoja saat myös diakoni Mira-Maarit Väisäseltä, p. 050 549 7005, sähköposti mira-maarit.vaisanen(at)evl.fi

Kysy lisää

Diakonissa