Sebastian López-Lehto: LIGHT 

Kuokkalan kirkko 12. ja 13.4. klo 19 (maksuton). Kirkkoon mahtuu max. 100 hlöä/esitys.  

Hiljaisen viikon alussa Kuokkalan kirkko täyttyy virtaavasta liikkeestä.

Jyväskyläläislähtöisen koreografi-tanssija Sebastian López-Lehdon uniikki sooloteos LIGHT (valo, keveys) tutkii tanssivan kehon kautta mystiselle kokemukselle ominaisia teemoja, kuten rajojen hälvenemistä, laskemista ja nousemista, aktiivisuutta ja passiivisuutta, vapautta ja välttämättömyyttä sekä hetkellisyyttä ja ikuisuutta. 

Muun muassa filosofi Simone Weilin inspiroima, esteettisesti pelkistetty teos kysyy, mitä merkitsee itsestä luopuminen, eräänlainen Jumalan tieltä syrjään vetäytyminen.

Millaista on johdatuksen tanssi?

Koreografia ja tanssi: Sebastian López-Lehto, valosuunnittelu: Alina Pajula, äänisuunnittelu: Emmi Kaasalainen. Esityksen kesto n. 40min.

 

Esityksen mainos

Maan ja taivaan välillä – Kokemuksellisen liikkeen työpaja 

Kuokkalan kirkko ke 13.4. klo 10–12 ja 13–15 (maksuton)

Koreografi-tanssija Sebastian López-Lehto ohjaa Kuokkalan kirkossa hiljaisen viikon keskiviikkona kaksi kokemuksellista improvisoidun liikkeen työpajaa. Työpajoissa tutkitaan muun muassa painovoimaa sekä kannatelluksi ja tuetuksi tulemisen kokemuksia kehossa. 

Työpajat sisältävät monipuolisia mutta lempeitä kehollisia harjoitteita, eivätkä ne vaadi aiempaa tanssi- tai liikuntataustaa. Yksi työpaja kestää noin 2 tuntia ja mukaan mahtuu 15 ihmistä/työpaja. Työpaja on maksuton, ennakkoilmoittautuminen.

Huom! Työpajat ovat täynnä, ilmoittautuminen on päättynyt.

Esitys ja työpajat ovat osa Jyväskylän Pääsiäinen 2022 -taidefestivaalia, joka järjestetään Jyväskylässä 10.–18.4.