Valokuvauskilpailu teemalla "Elossa"

Pääsiäinen on kevään juhla, jossa valo voittaa pimeän ja elämä kuoleman. Mikä on sinulle todellinen elämän merkki, pieni tai suuri? Mikä koskettaa, innostaa, herättää kokemaan elämän juuri nyt? Mitä tarkoittaa olla elossa? 

Jyväskylän seurakunta järjestää keväällä 2022 valokuvauskilpailun, johon voit osallistua jakamalla aiheeseen liittyvän kuvasi Facebookissa tai Instagramissa ajalla 1.3.–14.4.2022.

Valokuvauskilpailu on päättynyt, ja kilpailun voittajakuvat valittu. 

Palkitut kuvaajat ja näyttely

Kuvia valokuvauskilpailuun tuli yhteensä yli 100 kappaletta.

Kilpailun viisihenkinen raati arvioi, että parhaiten kilpailun teemaan vastasivat Henna Muukkosen, Mikko Suhosen, Tomi Liljan ja Niko Romon tunteita herättävät ja persoonalliset otokset. Henna Muukkosen kuva isästä lapsineen voitti kilpailun ykköspalkinnon, muuten kuvia ei haluttu asettaa paremmuusjärjestykseen. 

Kuvaajat saavat palkinnoksi valintansa mukaan lahjakortin joko Partioaittaan, taidetarvikeliike Artloon, lankakauppa Neuloosiin, levykauppa Äxään tai Ellin Kirja -kirjakauppaan. 

Kuvista koottu valokuvanäyttely on avoinna Kauppakeskus Sepän Kipinässä (2. kerros) toukokuun 2022 ajan. 

Isä sylissään kaksi lasta
Kilpailun voittajakuva: Henna Muukkonen (Perhe)
valokuvauskilpailu some

Kilpailun säännöt

Ota kuva, joka kuvaa mielestäsi teemaa ”Elossa”. 

Kuva saa olla juuri sellainen kuin haluat – arvostamme omaa persoonallista näkemystäsi aiheesta! Jaa kuva julkisesti Facebookissa tai Instagramissa 14.4.2022 mennessä aihetunnisteilla #elossa ja #jyväskylänpääsiäinen2022.

Säilytä alkuperäinen kuvatiedosto. Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama, eikä sitä ole aiemmin julkaistu missään toisessa valokuvauskilpailussa, eikä missään kaupallisessa julkaisussa. Kuvaajalla on oltava kuvan täydet oikeudet, ja oikeudet myös pysyvät kuvaajalla kisan ajan ja sen jälkeen. Kuvassa mahdollisesti olevilta henkilöltä/henkilöiltä on oltava lupa kuvan julkaisuun.

Kilpailun järjestäjä ei muokkaa kuvia ilman kuvaajan lupaa. Kuvia voidaan esittää ja jakaa julkisesti kilpailun järjestäjän eri viestintäkanavilla sekä toimitiloissa. Valokuvakilpailun tuomareina toimii valokuvauksen ja kuvataiteen osaajista koostuva viisihenkinen raati. 

Kilpailu on osa Jyväskylän Pääsiäinen 2022 -taidefestivaalia, joka järjestetään Jyväskylässä 10.-18.4..