Toimintaa kehitysvammaisille

Kehitysvammaistyötä tekee Jyväskylän seurakunnassa diakoni Mari Tyynelä. Hän on kehitysvammaisia ja heidän perheitään sekä pienryhmäkotien ja toimintakeskusten työntekijöitä varten. Ota yhteyttä!

Liity postituslistalle

Voit ilmoittautua kehitysvammaisten postituslistalle alla olevasta linkistä. Kirjoita avautuvaan lomakkeeseen omat yhteystietosi ja paina ilmoittaudu-painiketta. Saat kehitysvammaistyön ohjelmatiedotteen kaksi kertaa vuodessa postitse kotiisi.

Ilmoittaudu kehitysvammaisten postituslistalleLinkki avautuu uudessa välilehdessä

kevään 2021 tiistai-iltojen kerhot

Kerhot on tammikuun, helmikuun ja maaliskuun tauolla. Odotetaan, mitä ohjeistuksia tulee kokoontumisten suhteen.  Jos kerho alkaa, laitan siitä kerholaisille kirjeen.

Kaverikirkko

Kortepohjan Kirkolla klo 18.00, Isännäntie 4

Noin 30 minuutin pituinen kirkkohetki, minkä jälkeen iltapalapussi.

Kaverikirkot tauolla, odotetaan kun rajoitukset sallivat kokoontumiset

Syksyllä 2021:

Kirkkopyhän teemana on "Soi kunniaksi Luojan." Kirkkopyhään tavoitellaan kävijäennätystä, mutta etänä. Paikan päällä on pienempi joukko mukana. Kirkkopyhän "kisakatsomoita" toivotaan ympäri Suomea. Kirkkopyhän messu on porilaisten toteuttama jazz-messu ja sitä voi seurata Kirkon selko youtube kanavalta.

Tule sinäkin Poriin 12.9.2021!

Diakoni, kehitysvammaiset
Yhteinen seurakuntatyö