Keltinmäen alueseurakunta

Keltinmäen kirkko on alkavan remontin vuoksi suljettu 31.1.2022 alkaen. Toiminta on pääosin siirtynyt Kultalakin päiväkodin tiloihin os. Keltinmäentie 11 B (ks. ajankohtaiset tilatiedot nettisivujen tapahtumalistauksesta). Alueen jumalanpalveluselämä ja kirkolliset toimitukset on keskitetty remontin ajan Kortepohjan seurakuntakeskukseen.

Keltinmäen alueseurakunta on tunnettu monipuolisesta jumalanpalveluselämästään, aktiivisista seurakuntalaisista erilaisissa tehtävissä ja ajankohtaisiin asioihin liittyvistä keskustelutilaisuuksista.

Viikottaiset jumalanpalvelukset tarjoavat aineksia elämänkysymysten pohdintaan, monipuolista musiikkia sekä rentoa yhdessäoloa kahvikupin äärellä. Kortepohjassa vietetään messua joka sunnuntai ja se alkaa klo 16. Voit osallistua messuun myös alueseurakuntamme nettiradion kautta. Soitin toimii vain silloin, kun suora lähetys on käynnissä.

Keltinmäen alueseurakunnassa on tilaa sekä hiljentyjälle että aktiiviselle toimijalle. Tarvittaessa saat tukea omaan elämääsi.

Kypärämäki-Köhniön perheolkkari ja lasten päiväkerhot toimivat osoitteessa Erämiehenkatu 6, olohuonetoiminta Saihokatu 4:ssä. Partiolaiset kokoontuvat Salokatu 20:ssä. Myös Keltinmäen kirkolla kokoontuu partioryhmiä.

Kaste-, vihki- ja hautausasiat

Kaste- ja vihkivaraukset seurakuntatoimistosta p. 050 363 2300

Muistotilaisuus ym. varaukset hautauspalveluista p. 040 162 3982

Aluekappalainen