Korpilahden alueseurakunta

Alueseurakuntamme on tunnettu okrankeltaisesta kirkostaan. Kesällä voit löytää kirkonmäeltä lampaita ja pihalla oleva leikkipaikka kutsuu touhuamaan ympäri vuoden. Järjestämme kirkossa jumalanpalvelusten lisäksi myös konsertteja ja tapahtumia.

Vietämme jumalanpalvelusta sunnuntaisin klo 10 ja joka kuun viimeinen sunnuntai klo 16. Meillä on aina tarjolla kirkkokahvit ja iltakirkossa ruoka.

Kokoonnumme arkena niin perhe- ja päiväkerhoihin kuin alakouluikäisten iltapäivätoimintaan. Meillä toimii myös erilaisia lauluryhmiä sekä kirkkokuoro.

Suru ja ilo kulkevat elämässä limittäin ja olemme mukana kaikissa elämän vaiheissa. Surun, sairauden tai muiden vaikeuksien kohdatessa tuemme ja autamme.

”Tulkaa minun tyköni kaikki”- kutsuu Jeesus Korpilahden kirkon alttaritaulussa.

Lisää tietoa tapahtumista ja toiminnasta löytyy sosiaalisen median kanavistamme.

Facebook-sivujamme:

Korpilahden alueseurakunta

Korpilahden alueen lapsi- ja perhetyö

Korpilahden alueen nuorisotyö

Korpilahden kirkko

Kurkista miltä remontoitu Korpilahden kirkko näyttää lapsen silmin katseltuna.

Kuuntele Korpilahden jumalanpalveluksia netissä.

Jumalanpalvelukset sunnuntaisin kello 10 ja kuukauden viimeisenä sunnuntaina kello 16.

Soitin toimii vain silloin, kun suora lähetys on käynnissä.

Kaste-, vihki- ja hautausasiat:
palvelupiste seurakuntatalolla ti ja to 9-12
muina aikoina kirkkoherranvirasto