Virkistäytymistä perheille
Luontoillat

Ma 15.8. Kesän viimeinen Perheiden saunailta klo 17-20 Tyyppälän majalla, Nuppitie 45. Voit tulla omaan tahtiin. Sauna ja grilli on kuumana koko ajan. Omat eväät ja uimapuku saunomista varten mukaan!

4.8. klo 17.30 Äkkilähdöllä luontoon -retki kaikenikäisille ja kuntoisille
Luontoretki Haukanniemen esteettömälle luontopolulle ja laavulle. Lähtö klo 17.30 myöhemmin ilmoitettavasta paikasta. Ota mukaan omat eväät. Lapset mukaan oman aikuisen kanssa. Retken kesto n. 1-1½ tuntia.

Kesäperhekerhot

Perheaamut keskiviikkoisin klo 9.30-11 Kuokkalan kirkon pihalla
8.6., 15.6., 22.6. ja 29.6. (ei ennakkoilmoittautumista)

Cafe Hyvä hetki ja kädentaitopaja ma-pe (6.6.-1.7.) klo 8-14 Wessissä os. Vesmannintie 6, Vaajakoski.
Aamupuuro, kahvit, kädentöitä ja yhdessäoloa, klo 10 hartaus. Ei ennakkoilmoittautumista, maksuton.

Puistopäivät

22.6. Kivilammen puistossa (Luhtalantie 8, Kaunisharju) klo 9-12

23.6. Sarpatin leirimajalla (Sarpatintie 99) klo 9-12. Monenlaista leikkiä ja puuhaa ulkosalla. Myös onkimaan tai veneilemään pääsee omien aikuisten kanssa. Juhannussauna ja nuotio lämpenevät, omat saunomisvälineet ja makkarat mukaan. Kahvia, teetä ja mehua tarjolla.Ei ennakkoilmoittautumista. Voitte tulla ja lähteä, kun teille sopii.

Retkiperhekerhot

22.6. Retkiperhekerho Korpilahdella klo 10-13. Hangasjärventie 106. Omat kyydit ja eväät, nuotio kuumana. Mahdollisuus saunoa ja uida, hyvä ranta sekä ihan pienille, että kouluikäisillekin.

Lehtisaaren avoimet kesäpäivät

Seurakunnalla on myös oma koko kaupungin lomapaikka Tuomiojärven Lehtisaaressa, jonne voi mennä viettämään kesäisiä päiviä perheen kanssa. Saaressa voi rentoutua  mm. grillaten, meloen, pelaten kesäpelejä ja uiden.
Lue lisää Lehtisaaren sivuilta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

lapset keinuvat riippumatossa luonnossa