Varhaisnuorten musiikkikerho

Tikkakosken kirkko

Musisointikerho varhaisnuorille (n. 12-14v). Tulepa yksin tai kaverisi kanssa tutustumaan kirkon musiikkiin ja soittimiin!

Kerhossa voit toteuttaa musiikkiharrastusta omalla tasolla ilman suorituspaineita. Kerho toimii pienryhmänä itseohjautuvasti osallistujien toiveiden mukaan ja ohjaajana paikalla on Sirpa-kanttori, jolta saat lisätietoja kokoontumisesta. S-postilla sirpa.piilonen@evl.fi tai puh. 040 5609913.

Tikkakosken alueseurakunta

Kuokkalan kirkko

Konsertti, ystävät tapaavat

Ystävät tapaavat, konsertti ja yhteislaulutilaisuus. Hartauspuheita ja rukouspalvelu. Vieraanamme Jana Sasko ja Seppo Juntunen. Iltateetä.

Kuokkalan kirkko

Parasta on laulaa -kuoro

Sinä, joka olet aina halunnut laulaa vaan et ole saanut tilaisuutta; tässä on tilaisuutesi!
Kuoroon pitää vaan tulla, ei suorittaa koelauluja eikä osata nuotteja. Meidän kuorossamme nautitaan musisoimisesta, yhdessä laulamisesta ja tekemisestä. Tervetuloa kokemaan iloa laulamisesta. Ei sitoutumispakkoa.

Tikkakosken tori

Syksyisiä virsiä torilla

Lauletaan muutama virsi yhdessä, kahvitarjoilu.