Tikkakosken alueseurakunta

Tikkakosken alueseurakuntaan kuuluvat varsinaisen taajaman lisäksi Puuppolan, Kuikan ja Nyrölän kylät tai pitäisikö sanoa kaupunginosat.

Tikkakoski on varuskuntapaikkakunta, jossa on aina ollut myös teollisuus/konepajatoimintaa. Jyväskylän lentoasema sijaitsee alueellamme ja siellä mitattu lämpötila on Jyväskylän virallinen lukema. Tikkakoski on väestöltään kasvava ja ikärakenteeltaan melko nuori kaupunginosa.

Tikkakosken alueseurakunnan toiminta keskittyy paljolti kirkkoon, joka sijaitsee pääavenuen, Kirkkokadun varrella. Kirkko on valmistunut vuonna 1957, mutta sen yhteydessä olevia seurakuntatiloja on pariinkiin otteeseen laajennettu sen jälkeen.

Myös kirkon vieressä sijaitsevassa pappilassa on kokoontumistiloja ja työntekijöiden työhuoneita. Sarpatin pienryhmäleirikeskus ja Autiokankaan hautausmaa sijaitsevat Tikkakosken alueella. Puuppolan päiväkodin yhteydessä meillä on kerhotila.

Toimintaa Tikkakosken alueseurakunnassa löytyy liki kaikenikäisille. Lapsi- ja perhetyö on meillä vireää, mutta unohtaa ei sovi vaikkapa vanhemman väen viikottaista työtupaa, jossa askaroidaan lähetyksen ja diakonian hyväksi.

Tervetuloa mukaan rakentamaan alueseurakuntaamme, joka koostuu ihmisistä kuten sinä ja minä, Jumalan luomia ja Kristuksen lunastamia kumpikin!

Aikuiset

Kouluikäiset

Lapset ja perheet

Lähetys

Musiikki:
Candela
Lapsikuorot
Nuorten kuoro

Nuoret

KOKOONTUMISIIMME LIITTYVISTÄ RAJOITUKSISTA KORONATILANTEEN VUOKSI 5.-18.2.2022

Koronarajoituksia on nyt lievennetty ajalle 5.-18.2.2022.

Varsinaisia kiinteitä yhteneviä maksimihenkilörajoja tilaisuuksille ja ryhmille ei ole, mutta kokoontumistilassa saa olla korkeintaan 75 %:ia sen maksimi henkilökapasiteetista, jotka meillä käytännössä varsin suuria. Ko. maksimiluku näkyy jokaisen tilan ovella.

Ryhmissä saa olla kaikenikäisiä eli siis sekä lapsia että aikuisia.

Tarjoiluja voi järjestää, kun hoidetaan se turvallisesti, hallitusti.

Totutut tutut hygieniasuositukset (maskit, turvavälit, käsidesi, ei flunssaisena paikalla) ovat tietenkin voimassa.

Jumalanpalveluksiin, toimituksiin ym. voi kirkkosalissa osallistua reilut 100 henkeä, jossa määrässä urkuparvikin mukana, mutta ehtoollisen vietossa (jossa tutut käytänteet) ja ulos mennessä on syytä muistaa käyttää turvavälejä.

Olemme toki kaikki huomanneet, että koronan liikkeistä ei tiedä, mutta parempaan oltaneen menossa.

Seurailemme tilannetta ja tarvittaessa informoimme.

Näillä mennään nyt

4.2.2022
Risto Vallipuro, aluekappalainen

Muistotilaisuudet p. 040 162 3982, avoinna ma-pe klo 9.00-15.00.
Kaste- ja vihkivaraukset p. 050 363 2300, avoinna ma-pe klo 9.00-15.00.

Juhlien tilavaraukset
puh. 040 560 9917 tai 040 560 9918

Aluekappalainen
Tikkakosken alueseurakunta