Lapset pääkuva

Lapsille ja lapsiperheille

Jokainen lapsi on ainutlaatuinen ja lapsuus ainutlaatuista aikaa. Seurakunnan työ perustuu kristilliseen ihmiskäsitykseen ja arvopohjaan. Haluamme tukea kotien ja vanhempien kasvatustehtävää tarjoamalla monenlaisia kohtaamisen paikkoja.

Seurakunta on jaettu toiminnallisesti yhdeksään alueseurakuntaan. Alueet suunnittelevat ja toteuttavat kukin omaa lapsi- ja perhetyötään. Tapahtumista, retkistä ja leireistä saa tarkempaa tietoa alueseurakuntien sivuilta.

Ekavauvaryhmät

Ekavauvaryhmä on vertaisryhmä ensimmäisen lapsen saaneille perheille, kohtaamispaikka vanhemmille ja vauvoille. Ohjaajina toimivat seurakunnan lapsi- ja perhetyöntekijät. Välillä mukana on myös neuvolan terveydenhoitaja sekä muita vierailijoita. Osa ryhmistä vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Päiväkerhot

Päiväkerhot tukevat 3–5-vuotiaiden lasten kokonaisvaltaista kasvua ja hengellisyyden kehitystä eri menetelmin. Päiväkerholaiset kokoontuvat 2–3 tunniksi 1–2 kertaa viikossa. Päiväkerhot ovat kaikille maksuttomia. Päiväkerhoihin ílmoittaudutaan.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Muskarit

Musiikin maailma on rikas ja avara. Muskarin ohjelmaan kuuluvat lastenlaulut, lorut, leikit, tanssit, musisointi, lasten hengelliset laulut ja virret. Muskarissa tuetaan lasten kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä sekä vahvistetaan lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta. Osa muskariryhmistä vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Perhekerhot

Perhekerhot ovat avoimia yhdessäolon hetkiä vanhemmille, isovanhemmille, kummeille ja hoitajille yhdessä lasten kanssa. Ryhmissä on hetkiä alttarin äärellä, kahvittelua sekä yhdessäoloa. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Kerhonohjaajaksi?

Oletko täysi-ikäinen ja kiinnostunut lasten ja perheiden kanssa toimimisesta? Meillä on aika ajoin tarvetta sijaisille. Jos haluat ilmoittautua sijaisehdokkaaksi,  se on helppoa tekemällä hakemus täällä

Pyhäkoulut

Pyhäkoulu on lasten oma hetki Raamatun sanoman äärellä. Mietimme lasten kanssa yhdessä suuria kertomuksia, laulamme, leikimme, askartelemme ja rukoilemme. Pyhäkoulu on tarkoitettu yli 3-vuotiaille lapsille. Pienemmät lapset ovat myös tervetulleita yhdessä aikuisen kanssa. Pyhäkouluun ei tarvitse ilmoittautua.

Kirjepyhäkoulu

Kirjepyhäkoulu tuo pyhäkoulun omaan kotiisi. Ilmoittaudu, ja saat mukavaa postia kerran kuukaudessa. Kuoressa sisällä tarinoita, askartelutehtäviä tai muuta mukavaa puuhaa. Kirjepyhäkoulu on kaikille lapsille avoin ja ilmainen.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Pyhäkoulunohjaajaksi?

Haluaisitko sinä toimia pyhäkoulunohjaajana? Tule seurakuntaamme pyhäkoulunohjaajaksi! Koulutamme ja annamme tarpeelliset välineet pyhäkoulun pitämiseen. Ota yhteyttä oman alueseurakunnan varhaiskasvatuksenohjaajaan tai ilmoittaudu mukaan pyhäkouluohjaajien joukkoon tästä.

Fisuklupi on kerho, johon kaikki ovat tervetulleita

Jos pidät pelaamisesta ja sinulla on Minecraft, otappa hyvä asento ja tule Fisuklupiin! Fisuklupi toimii Minecraft-palvelimella, jonka nimi on tietenkin Fisucraft. Fisuklupi on suunnattu 7-10-vuotiaille ja voit pelata omalta kotisohvaltasi, ja olla silti mukana yhteisössä.