Ajankohtaiset tapahtumat ja infot

Tervetuloa seuraamaan seurakunnan varhaiskasvatuksen ajankohtaisia asioita. Tietoa löydät myös aluesivujen kautta.

Kesän tapahtumat

Seurakunnassa järjestetään mukavaa kesätoimintaa läpi kesän, lisätietoja eri puolella kaupunkia olevista toiminnoista saat aluesivujen ajankohtaista -osiosta.

Jyväskylän seurakunnan lastenohjaajat tarjoavat hoitoapua vanhemmille korona-aikana

Jyväskylän seurakunnan varhaiskasvatus tukee perheitä korona-aikana tarjoamalla apua lastenhoitoon. Hoitoapu on maksutonta ja sitä on tarjolla eri puolilla Jyväskylää.

Lastenhoitohetket järjestetään pihahoitona: kun vanhemmalla on tarvetta lyhyelle hoitoavulle, voi lastenohjaaja käydä lapsen tai lasten kanssa ulkoilemassa noin 1–1,5 tuntia kerrallaan. Ulkoiluhetki järjestetään ensisijaisesti lähipäiväkerhon, puiston tai lapsen oman kodin pihalla.

Keskustassa, Huhtasuolla, Keltinmäessä, Kuokkalassa, Korpilahdella, Palokassa, Säynätsalossa, Tikkakoskella ja Vaajakoskella toimivien lastenohjaajien yhteystiedot löytyvät seurakunnan nettisivuilta. Hoitoajan voi sopia soittamalla suoraan oman lähialueen työntekijälle.

Hoitoon ei voi tulla, jos lapsella on oireita tai perheessä on muita sairaana tai karanteenissa olevia jäseniä. Palvelu on tarjolla toistaiseksi.

Lastenohjaajien yhteystiedot - ota yhteyttä!

Huhtasuo / Katja Romppanen, p. 050 407 9126
Keltinmäki / Sirpa Talvitie, p. 050 380 0426
Keskustan alue / Sari Kantoluoto, p. 040 149 0562
Korpilahti / Paula Paananen, p. 050 557 9006
Kuokkala / Tiia Nieminen, p. 050 380 0247
Palokka / Sari Eräjärvi, p. 040 500 7820
Säynätsalo / Niina Ruuska, p. 050 586 3056
Vaajakoski / Tarja Palander, p. 040 574 1706

Seurakunnan toiminta korona aikana

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on lieventänyt yleisömääriä koskevia koronarajoituksia. Keski-Suomen alueella voi järjestää enintään 50 hengen yleisötilaisuuksia tai yleisiä kokouksia sisä- ja ulkotiloissa. Rajoitukset ovat voimassa 12.5.–1.6.

Seurakunnan tiloissa sovelletaan niin sanottua "kolmasosan sääntöä" eli tilaan voidaan ottaa kolmasosa normaaliajan maksimihenkilömäärästä kuitenkin niin, että henkilömäärä on enintään 50.

lapsi leikkii hiekkalaatikolla muovilelulla

Varhaiskasvatuksen asiantuntija