Ajankohtaiset tapahtumat ja infot

Tervetuloa seuraamaan seurakunnan varhaiskasvatuksen ajankohtaisia asioita. Tietoa löydät myös aluesivujen kautta.

Seurakunnan toiminta korona aikana

Huomioimme korona rajoitukset myös seurakunnan toiminnassa. Alle 18-vuotiaiden ryhmätoiminnassa enimmäismäärä Jyväskylän seurakunnassa on 15 henkilöä, mikäli myös kyseisen tilan enimmäismäärä mahdollistaa tämän. Henkilömäärä koskee myös niitä perheryhmiä, joissa lasten ohella on aikuisia mukana. On tärkeää, että niin työntekijät kuin ryhmäläisetkin pyrkivät huolehtimaan turvaväleistä sekä noudattaa hygienia- ja muita turvallisuusohjeita ( mm. käsipesu kerhoon tullessa!). Maskisuositus koskee tällä hetkellä 12-vuotta täyttäneitä. Toimintaan ei saa tulla oireisena.
Huom! Osaan aiemmin avoimina olleisiin ryhmiin on tullut ilmoittautuminen, joten tarkistathan mahdolliset ilmoittautumisohjeet joko netistä tai työntekijöiltä!

Pidetään huoli toinen toisistamme!

Lapsi iloitsee leikkiessä

Varhaiskasvatuksen asiantuntija