Korpilahti - lapsille ja lapsiperheille

Kouluun lähtevien siunaus

Koulunsa aloittavien siunauskirkko maanantaina 10.8.2020 klo 18 Korpilahden kirkossa.

Kutsumme kaikkia ekaluokkalaisia tulemaan läheisten ihmisten kanssa mukaan. Haluamme olla siunaamassa ja saattelemassa uusia koululaisia koulutien alkuun.

Miettikää valmiiksi yksi aikuinen, joka tulisi ekaluokkalaista alttarille mukaan siunaamaan. Kirkonpenkkiin toki sopii väkeä enemmänkin.
Ekaluokkalainen voi ottaa mukaan myös koulurepun, jos haluaa.

Lopuksi nautimme kirkkopihassa jätskit juhlan kunniaksi!

Lämpimästi tervetuloa!

Päiväkerhoryhmät syksyllä 2020

TINTIT maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 8.30-11 Korpilahden seurakuntatalolla

UUTTA! TIIRAT tiistaisin klo 9-11 seurakuntatalolla
Nyt myös 2-vuotiaat pääsevät mukaan! (2 vuotta viimeistään syyskuussa täyttäneet)

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen toimintakaudelle 2020-2021 tästä.
Päiväkerhot aloittavat toimintansa viikolla 34.

Perhekerhot syksyllä 2020

Perhekerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Voitte käydä aina, kun teille sopii!

Seurakuntatalon perhekerho

torstaisin klo 9.30-11.30 Korpilahden seurakuntatalolla

Tule paikalle silloin, kun sinulle sopii. Yhteinen aloitus ja hartaus heti alussa, jonka jälkeen voi leikkiä, askarrella tai rupatella. Pieni välipala tarjolla noin klo 10.45.

Aloitetaan syyskuussa viikolla 36 torstaina 3.9.2020.

Pohjoisten kylien perhekerho

joka toinen keskiviikko klo 9-11 Ylä-Muuratjärven kylätalolla (Petäjävedentie 2178)

Kerhon alussa mahdollisuus aamupalaan.

Aloitetaan syyskuussa viikolla 36 keskiviikkona 2.9.2020

Taaperokerho

joka toinen maanantai klo 9-11 Korpilahden seurakuntatalolla

Vauvoille ja kaikille alle 3-vuotiaille lapsille oman aikuisen seurassa. Sisarukset tervetulleita mukaan. Kerhossa mahdollisuus pieneen välipalaan.

Aloitetaan syyskuussa viikolla 37 maanantaina 7.9.2020.

Nettiperhekerhot

kesätiistaisin klo 10-11

Perheille tarjolla perhekerhoja myös netissä. Olemme mukana järjestämässä touko-heinäkuussa tiistain perhekerhoa klo 10-11. Sinne pääset tästä.

Syksyllä jatkuvat myös

Lasten illat kerran kuussa

keskiviikkoina 16.9., 7.10., 4.11. & 2.12. klo 17.30 Korpilahden seurakuntatalolla

Lasten illat suovat vanhemmille hengähdyshetken arjessa. Voit tuoda lapsesi (2-vuotiaasta alkaen) seurakuntatalolle, ja viettää ajan haluamallasi tavalla, vaikkapa leväten, lenkillä, puolison tai ystävän kanssa tai asioilla.

Lapset ilmoitetaan iltaan lastenohjaaja Paula Paanaselle, p. 050 557 9006. Kerrothan ilmoittautumisessa lapsen nimen, iän ja mahdolliset ruoka-ainerajoitukset. Ilmoittautuminen viimeistään lasten iltaa edeltävänä maanantaina. Paikkoja on rajoitetusti. Voit ilmoittaa lapsesi myös kerralla kaikkiin iltoihin!

Ilta alkaa klo 17.30. Iltapalaa tarjoillaan klo 19, ja se on tarkoitettu myös lapsia hakemaan tuleville vanhemmille.

Eppu-Toppujen Olokolo

tiistaisin klo 13-15.30 seurakuntatalolla 18.8. alkaen

Olokolossa on luvassa kavereita ja tekemistä, välipalaa ja oleilua. Ohjaajina toimivat lastenohjaajat Petra ja Paula.
Kerho on maksuton, ja siihen mahtuu 15 lasta. Ryhmään ilmoittaudutaan netissä 27.7.2020 alkaen täällä

Alakouluikäisten Olkkari

torstaisin klo 13-15.30 seurakuntatalolla 20.8. alkaen

Yhdessäoloa ja välipala, maksuton. Avoin ryhmä, johon ei tarvitse ilmoittautua. Olkkarissa voi käydä silloin kun haluaa.

Muskarit (alkaen viikolla 35)

Perhemuskari tiistaisin klo 15.30-16.15 seurakuntatalolla

Leikki-ikäisten (3-6-vuotiaat) Pop-Up -muskari klo 16.15-17 seurakuntatalolla

Pop-Up muskariin voi tulla mukaan kertamaksulla aina silloin kun perheelle sopii. Vanhemmat ja mahdolliset pikkusisarukset voivat halutessaan odotella muskarin ajan seurakuntatalon kerhotiloissa. Tarjolla kahvia ja leluja.

Ahven, Lintu, Puu

Infoa ja kuulumisia toiminnastamme myös Facebookissa Korpilahden kirkko - lapset ja perheet sekä Instagramissa korpilahdensrkvarhaiskasvatus

Lisätietoja antavat mielellään

Lastenohjaaja Paula Paananen, p. 050 557 9006, paula.paananen(at)evl.fi