Värikäs ksylofoni

Tervetuloa muskariin!

Musiikkileikkikoulutoiminta on osa seurakunnan varhaiskasvatusta. Haluamme olla tukemassa lasten ja perheiden kristillistä kasvatusta musiikin kautta. Muskarissa laulamme, soitamme, liikumme, kuuntelemme. Muskarilukukausi on opetuksen sisällön kannalta pedagoginen kokonaisuus, jossa jokainen kokoontuminen on tärkeä.

• vauvamuskari on 3-11kk. vauvoille vanhempineen
  • taaperomuskari on 1-2v. lapsille vanhempineen
  • perheryhmään voi osallistua yksi, tai useampi eri ikäinen sisarus yhdessä aikuisen kanssa
  • leikki-ikäiset on suunnattu 3-4-vuotiaille ja soitinryhmät 5-7-vuotiaille ilman vanhempaa

Hinnat

• 70€ / kausi yhdestä lapsesta, sisaralennus 50% eri ryhmässä olevasta sisaruksesta
  • 90€ / kausi samassa ryhmässä olevista sisaruksista (riippumatta sisarusten määrästä)
  • Lukukauden alkaessa alle 6kk ikäiset vauvat voivat olla isomman sisaruksen mukana maksutta perheryhmässä
  • Pop Up - muskarin perushinta on 5 € / lapsi / kerta
  • Pop Up - muskariin tulevilta sisaruksilta veloitetaan 1 € / lapsi / kerta

Muskarin käytäntöjä

Kaikkien muskariin osallistuvien tulee tehdä virallinen sähköinen ilmoittautuminen (myös alle 6kk ikäisten vauvojen, jotka tulevat isomman sisaruksen mukana perheryhmään). Muskariin saa käydä tutustumassa maksutta kaksi ensimmäistä kertaa, mutta kolmannen osallistumiskerran jälkeen muskari on maksullista. Syys- ja kevätlukukausi laskutetaan erikseen.

Muskarit kokoontuvat kerran viikossa 45 min / kerta. Kokoontumiskertoja on 15-16 per kausi. Opettajan sairastuessa pyritään hankkimaan sijainen, tai perutun muskarikerran voi tulla korvaamaan toiseen vastaavaan ryhmään, kun sopii siitä ryhmän opettajan kanssa. Jokaiselta ryhmältä voidaan perua yksi kokoontumiskerta per kausi ilman sijais- tai korvausjärjestelyjä.

Muskarikausi alkaa elokuussa viikolla 35 (paitsi keskiviikon ryhmät viikolla 36) ja kestää viikolle 50.  Viikko 42 on syysloma. Kevätkausi alkaa tammikuussa viikolla 3 ja kestää viikolle 20. Talvilomaviikolla (vko 9) ja Pääsiäisviikolla (vko 13) pidämme taukoa. Muskariryhmiin voi vapaille paikoille ilmoittautua läpi vuoden.

Muskarit ovat piano- ja ukuleleryhmiä lukuun ottamatta tauolla 19.-30.10.2020 välisen ajan! Syynä keskeytykselle on muskarin toimintatapojen uudelleen arviointi nykyisessä koronatilanteessa. Kipinän pop up-ryhmät ovat tauolla vuoden loppuun asti koronasta johtuvan vähäisen kävijämäärän vuoksi.

Syksyn 2020 ilmoittautuminen on avoinna

ilmoittautuminen muskareihin tästä

Muskariryhmät lukuvuonna 2020-2021

Mikäli sinulle ei sopinut mikään näistä muskareista, jätä oma toiveesi tästä.

Muskarit facebookissa!

Ja Instagramissa!