Tikkakoski - lapsille ja lapsiperheille

Tikkakosken alueseurakunnassa on monenlaista toimintaa sekä lapsille itsekseen että yhdessä perheen kanssa. Tervetuloa!

Kirkkohetki
Tukea arkeen

Kirkkohetket

• Kirkkohetket ovat lasten ehdoilla toteutettuja hetkiä kirkkosalissa. Hetken jälkeen on ruokailu sekä mehua ja kahvia kirkon alakerrassa ja vaihtori. Voit tuoda vaihtorille tavaroita ja ottaa mukaasi, mitä haluat. Vaihtorilla ei käytetä rahaa. Tervetuloa!

Syksyn 2020 kirkkohetket ovat klo 10.00

6.10, 3.11 ja 1.12.

Perhekerhot

Perhekerhot  ovat avoimia kokoontumisia kaikille lapsille yhdessä oman aikuisen kanssa: mummit, vaarit, kummit, hoitajat, naapurin tädit ja   sedät - kaikki olette tervetulleita!
Etukäteisilmoitusta ei tarvita, voitte tulla ja lähteä, kun teille sopii. Perhekerho kokoontuu kirkon alakerrassa tiistaisin klo 9.30-11.30. Paikalla ovat lastenohjaajat Jaana, Minna-Marika ja Katri.

Muskarikahvilassa voitte viettää aikaa keskiviikkoisin klo 9-11.30 teille sopivana aikana joko ennen muskaria tai sen jälkeen. Paikalla on lastenohjaaja Minna-Marika.

Päiväkerhot

• Päiväkerhot ovat 2-5 -vuotiaiden lasten suunniteltua ja ohjattua kerhotoimintaa.
    Kerhoja pidetään Tikkakosken kirkolla (Kirkkokatu 18)
    ja Puuppolan kerhotilassa, Takalantie 2.
    Vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella lastenohjaajilta.

Tukea arkeen

• Tukea arkeen -toiminta on perheen tukemista ja auttamista arjen asioissa.
    Jos haluat keskusteluapua, apua lastenhoitoon tai koet elämän raskaaksi,
    ota meihin yhteyttä.
    Tulemme tarvittaessa myös kotiisi. Kysy lisää lastenohjaajilta.

Lasten syntymäpäiväjuhlat

4-vuotiaiden lasten yhteiset juhlat kirkolla. Lähetämme synttärisankareille kutsut, joissa kerromme asiasta lisää.

Kaikissa varhaiskasvatuksen asioissa voit ottaa yhteyttä meihin

Marja-Terttu Kivelä, varhaiskasvatuksen ohjaaja

Jaana Ikola, lastenohjaaja