Toimintaa viittomakielisille

Viittomakielisessä työssä kuurojendiakonissana toimii Päivi Lehtinen. Kuurojendiakonissan seurakuntalaisia ovat kaiken ikäiset viittomakieliset kuurot, kuurosokeat ja kuuroutuneet sekä heidän läheisensä. Otathan yhteyttä jos tarvitset apua!

Kuurojendiakonissan päivystys

Kuurojendiakonissa päivystää 4.8.2020 alkaen Aseman Pysäkillä osoitteessa Hannikaisenkatu 27-29.

• tiistaisin klo 9-12
  • keskiviikkoisin klo 9-11
  • Web-kamera-aika keskiviikkoisin klo 11-12 (paivi.lehtinen@evl.fi)
  • Muut ajat sopimuksen mukaan

Seurakunnan viittomakielisestä työstä tiedotetaan

Kevään 2021 toimintaa viittomakielisille

Ryhmätoimintaa helmikuun aikana ei ole koronarajoitusten takia.

Kaikessa toiminnassa on hyvä huomioida turvavälit 1-2 m, hyvä käsienpesu, tarvittaessa kasvomaskin käyttö ja sallitut henkilömäärät tiloissa.

Kuurojendiakonissan vastaanotolle  hyvä sopia etukäteen aika., jos haluaa tavata. Jos voi käyttää skype-yhteyttä tai puhelinta voi hoitaa asiat etäyhteydellä.

Kuurojendiakonissa 26.1.21 alkaen työssä 2 päivänä viikon aikana, työaika 40 % kokotyöajasta.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

"Se, joka asuu Korkeimman suojassa ja yöpyy Kaikkivaltiaan varjossa, sanoo näin: "Sinä, Herra, olet linnani ja turvapaikkani. Jumalani, sinuun minä turvaan." Ps. 91:1-2