Pääsiäisiloa lapsille ja perheille

Luvassa mukavaa muksuille! Tutustu Jyväskylän Pääsiäinen -festivaalin lastenohjelmaan.

Perheiden pikkupääsiäinen

Sepän Kipinä 11.4. klo 16.30–19.30 (maksuton)

Koko perheen pääsiäistapahtuma kauppakeskus Sepässä kutsuu niin pieniä kuin isompiakin pääsiäisajan iloisiin tunnelmiin.

Sepän Kipinässä kauppakeskuksen 2. kerroksessa voit maalata värikkäitä kivitipuja tai ratkoa luontoaiheisia tehtäviä kännykän avulla Ollin pääsiäispelissä.

Muksumuusikoiden hyväntuulisessa konsertissa kello 18 alkaen ihmetellään, mitä tapahtuikaan kirkon suurena juhlapäivänä eli pääsiäissunnuntaina.

Konsertin kesto n. 30 minuuttia. Tarjolla pääsiäispitsaa!

Loiskis-orkesteri & Tuomo Rannankari: Koko perheen pääsiäiskonsertti

Palokan kirkko 16.4. klo 15 (liput 10 €/perhe tai 5 €/hlö)

Aurinkoa ja iloa Jyväskylän Pääsiäiseen! Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis ja Pikku Kakkosesta tuttu Tuomo Rannankari tuovat musiikillaan pääsiäisen valoisat tunnelmat Palokan kirkolle. Koko perheen konsertissa kuullaan lauluja niin keväästä ja ystävyydestä kuin myös tuttuja lastenvirsiä upouusilla Loiskis-sovituksilla.

Kirkon pihalla on ennen konserttia kello 14.15 alkaen sekä konsertin jälkeen mahdollisuus osallistua hauskaan Ollin pääsiäispeliin, jossa ratkotaan luontoon ja pääsiäiseen liittyviä tehtäviä kännykän avulla.

Konsertin kesto n. 50 minuuttia. Konsertissa on viittomakielinen tulkkaus. Liput: Ovelta tuntia ennen konserttia tai tiketti.fi

Pikkupääsiäinen
Loiskis

Mitä ihmettä? Muksumuusikot kiertueella

Tikkakosken kirkko 11.4. klo 9 ja 10, Kipinä 11.4. klo 18, Kortepohjan seurakuntakeskus 12.4. klo 9 ja 10 (maksuton)

Tule Muksumuusikoiden mukana matkaamaan keväiseen pääsiäiseen leikkien ja laulaen! Pääsiäissunnuntai on kirkon suuri juhlapäivä, mutta mitä ihmettä silloin tapahtuikaan?

Pieniä kuulijoita hyväntuulisessa konsertissa ilahduttavat Muksumuusikot eli Eveliina Modinos (laulu), Jenni Jurva (piano), Marja Lähteelä (perkussiot), Lasse Kuusisto (kitara), Pasi Toivola (basso) ja Riikka Partanen (sello). Kesto n. 30 minuuttia.

Kaikki konsertit ja tapahtuma ovat osa Jyväskylän Pääsiäinen 2022 -taidefestivaalia, joka järjestetään Jyväskylässä 10.–18.4.