KEHITTYVÄT LAULAJAT

Kausi ja kuoron toiminta päättyy toukokuussa 2018. Katso uusi kuoro: PARASTA ON LAULAA.

Syksyn toimintakausi alkaa messulla Kuokkalan kirkossa 2.9.2018 klo 11. Sinne kaikki mukaan! Käydään läpi messun lauluja tuntia ennen messun alkua kirkkosalissa. Tervetuloa!

Kehittyvien laulajien 10-vuotisjuhla kuva
Kehittyvät laulajat -kuoro Kuokkalassa 2016. 10-vuotisjuhlakuva.

Katso kuvasarja Kehittyvien laulajien juhlakonsertista.

Paikka: Kuokkalan kirkko.

Stemmakuorossa jakaannumme äänittäin: sopraanot, altot ja miesäänet. Opettelemme vähitellen kuorolaulua äänissä. Harjoituksista ilmoitamme tekstiviesteillä. Mukaan pääsee ilmoittautumalla johtajalle: Sirpa Lampinen, puh. 0504365435.

Stemmakuorolle tulee messuvuoroja tällä kaudella: mahdollisesti 25.9. ja 20.11 Kristuksen kuninkuuden sunnuntai.

Kehittyvät laulajat kuoron naislaulajat ovat tänä keväänä 2018 perustaneet MARIA- naiskuoron.

Kehittyvien laulajien miehet tunnetaan VIRSIMIEHINÄ. Oma sivu on näillä nettisivuillamme.

Kuokkalan alueseurakunta
Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4