Toimintaa kehitysvammaisille

Kehitysvammaistyötä tekee Jyväskylän seurakunnassa diakoni Mari Tyynelä. Hän on kehitysvammaisia ja heidän perheitään sekä pienryhmäkotien ja toimintakeskusten työntekijöitä varten. Ota yhteyttä!

Liity postituslistalle

Voit ilmoittautua kehitysvammaisten postituslistalle alla olevasta linkistä. Kirjoita avautuvaan lomakkeeseen omat yhteystietosi ja paina ilmoittaudu-painiketta. Saat kehitysvammaistyön ohjelmatiedotteen kaksi kertaa vuodessa postitse kotiisi.

Ilmoittaudu kehitysvammaisten postituslistalleLinkki avautuu uudessa välilehdessä

kevään 2021 tiistai-iltojen kerhot

Kerhot on tammikuun, helmikuun ja maaliskuun tauolla. Odotetaan, mitä ohjeistuksia tulee kokoontumisten suhteen. Toivottavasti huhtikuussa voimme pitää kerhoa. Jos kerho alkaa, laitan siitä kerholaisille kirjeen.

20.4

4.5

Kaverikirkko

Kortepohjan Kirkolla klo 18.00, Isännäntie 4

Noin 30 minuutin pituinen kirkkohetki, minkä jälkeen iltapalapussi.

Kaverikirkot tauolla, odotetaan kun rajoitukset sallivat kokoontumiset

Syksyllä 2021: Valtakunnallinen kehitysvammaisten kirkkopyhä

Vietämme kehitysvammaisten kirkkopyhää Porissa 11-12.9.2021.

• Lauantaina iltapäivällä lähtö. Yöpyminen leirikeskuksessa.
  • Sunnuntaina Satakunnan ammattikorkeakoulun Agora-salissa
  • Kiitos elämästä selko- messu, lounas ja iltapäiväjuhla. Klo 15.30 aikoihin kotimatkalle.
  • Ilmoittautuminen 29.5 mennessä. Retkeläisille lähetetään retkikirje elokuun lopussa. Hinta 50€

Diakoni, kehitysvammaiset
Yhteinen seurakuntatyö