Keltinmäen alueseurakunta

Keltinmäen alueseurakunta on tunnettu monipuolisesta jumalanpalveluselämästään, aktiivisista seurakuntalaisista erilaisissa tehtävissä ja ajankohtaisiin asioihin liittyvistä keskustelutilaisuuksista.

Viikottaiset jumalanpalvelukset tarjoavat aineksia elämänkysymysten pohdintaan, monipuolista musiikkia sekä rentoa yhdessäoloa kahvikupin äärellä. Moni kaupunkilainen tulee pidemmästäkin matkasta erityisesti Keltinmäen kirkon messuun klo 10. Aamuntorkuille tarjolla on messu klo 16 Kortepohjan seurakuntakeskuksessa. Lapsille, nuorille ja perheille on monenlaista toimintaa.

Keltinmäen alueseurakunnassa on tilaa sekä hiljentyjälle että aktiiviselle toimijalle. Tarvittaessa saat tukea omaan elämääsi.

Kypärämäki-Köhniön perheolkkari ja lasten päiväkerhot toimivat osoitteessa Erämiehenkatu 6, olohuonetoiminta Saihokatu 4:ssä. Partiolaiset kokoontuvat Salokatu 20:ssä. Myös Keltinmäen kirkolla kokoontuu partioryhmiä.

Korona-ajan ohjeita jumalanpalveluksiin ja muihin seurakunnan tilaisuuksiin:

Länsi- ja Sisä-Suomen Aluehallintovirasto on 31.12.2021 päättänyt, että sisätiloissa järjestettävien yleisötilaisuuksien osallistujien enimmäismäärä Keski-Suomessa ajalla 3.1.–31.1.2022 on 20 henkilöä.

Lapuan hiippakunnan tuomiokapitulin 31.12. tekemän linjauksen nojalla nyt myös jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja hartaustilaisuuksissa noudatetaan aluehallintoviraston asettamaa 20 henkilön ylärajaa. Emme järjestä kirkkokahveja tai muita yhteisöruokailuja.

- Lasten ja nuorten toimintaa voidaan edelleen järjestää, mutta myös tällöin on noudatettava 20 henkilön ylärajaa.

- Yhteislaulutilaisuudet perutaan toistaiseksi.

-Aikuisten ryhmätoiminnan ja muun aikuisten kokoavan toiminnan aloitusta lykätään alustavasti 16.1. asti.

Kasvomaskien käyttöön on vahva suositus ja käsidesiä aina saatavilla. Älä tule sairaana tilaisuuksiin.

Pidetään yhdessä huolta terveydestämme.

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Ville von Gross

Kaste-, vihki- ja hautausasiat

Muistotilaisuuksien ja juhlien tilavaraukset
Keltinmäki 050 549 7037 ja 044 430 9891