Kesäkonsertit 2019

Perinteinen Kesäkonsertit-sarja tarjoaa sielukkaita ja moniulotteisia elämyksiä.

Jyväskylän seurakunnan Kesäkonsertit 2019 -konserttisarja pitää sisällään harvinaisen monipuolisen kattauksen erilaisia kokoonpanoja soitintriosta kuoroon sekä toisaalta myös musiikin eri tyylilajeja perinteikkäästä urkumusiikista aina jazziin asti. Konserttisarjan yhteensä seitsemän toinen toistaan valloittavampaa konserttia täyttävät sävelillään Jyväskylän kesäillat alkaen tiistaina 16.7. kello 19 Taulumäen kirkossa, josta eteenpäin konsertit jatkuvat joka tiistai iltaseitsemältä joko Taulumäellä tai Kaupunginkirkossa elokuun viimeiseen tiistaihin 27.8. saakka. Konserttien lippuja myydään ovelta tuntia ennen konserttia.

Kanadalainen kuoro Winnipeg Singers

Kysy lisää kesäkonserteista