Kauneimmat Joululaulut

Kauneimmat Joululaulut kajahtavat tänä vuonna jo 46:nnen kerran. Laulu raikaa ensimmäisestä adventista 2.12. aina loppiaiseen asti. Seurakuntien järjestämissä Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksissa tuetaan Suomen Lähetysseuran ulkomaan työtä. Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa kerätään kolehti kehitysmaiden lasten ja nuorten hyväksi.

Joululaulujen suojelijana toimii rouva Jenni Haukio.
- Viime vuonna kauneimmaksi joululauluksi äänestetyn Varpunen jouluaamuna -laulun sanat, jossa "köyhälle annetun siemenen saa oma veli enkelten maasta" kuvaavat yhteisvastuun syvintä sanomaa. Olemme kaikki toisillemme sisaria ja veljiä niin kotona kuin kansainvälisesti. Maailman lapset ovat meidän omiamme. Kun autamme yhtä, autamme samalla kokonaisia yhteisöjä. Juuri tästä on kyse myös joulun sanomassa - rakastamisesta ja rakastetuksi tulemisesta, siitä, ettei ketään jätetä yksin, Jenni Haukio toteaa.

Ohessa Jyväskylän seurakunnassa järjestettävät Kauneimmat Joululaulut -tilaisuudet.