Korpilahden alueseurakunta

 

Seurakuntamme on erityisesti tunnettu kirkonmäellä ylväästi seisovasta lähes 200-vuotiaasta okrankeltaisesta kirkosta. Vietämme kirkossa jumalanpalvelusta sunnuntaisin klo 10 ja kuun viimeisenä sunnuntaina klo 16. Korpilahden kirkkoon mahtuu turvavälit huomioiden maksimissaan 190 henkilöä. Tulethan paikan päälle vain terveenä. Jumalanpalveluksiamme voit myös kuunnella netissä.

Jos haluat tutustua kirkkoomme, voit sopia opastuksesta soittamalla Kirkon opas -numeroon 041 730 5188. Vastaamme numeroon arkisin klo 9-17. Tervetuloa tutustumaan kirkkoon, juttelemaan tai hetkeksi hiljentymään!

Mukana kaikissa elämänvaiheissa

Ilo ja suru kulkevat elämässä limittäin ja olemme mukana kaikissa elämänvaiheissa. Kokoonnumme arkena niin perhe- ja päiväkerhoihin kuin alakouluikäisten iltapäivätoimintaan. Aikuisille on erilaisia ryhmiä ja tapahtumia. Ryhmissä voit tavata ihmisiä, jakaa kokemuksia tai syventyä uskonkysymyksiin. Surun, sairauden tai muiden vaikeuksien kohdatessa tuemme ja autamme. Meillä on myös oma kirkkokuoro sekä ylistyskuoro ja lauluryhmä Valonsäde.

Toimintaamme voit tutustua myös Facebookissa sivuilla Korpilahden kirkko ja Korpilahden kirkko - lapset ja perheet sekä Instagramissa Korpilahden kirkkoalueseurakunnan nuoret ja varhaiskasvatusOlet sydämellisesti tervetullut seurakuntaamme!

YouTube-video
Kurkista miltä remontoitu Korpilahden kirkko näyttää lapsen silmin katseltuna.

Kuuntele Korpilahden jumalanpalveluksia netissä

 

 

Ota yhteyttä

Kaste-, vihki- ja hautausasiat:
palvelupiste palvelee toistaiseksi vain puhelimitse tai sopimuksesta, ti ja to klo 9-12, 050 557 9012 tai sähköposti virpi.kaunisto@evl.fi.

Muina aikoina kirkkoherranvirasto

Muistotilaisuuksien ja juhlien tilavaraukset 050 557 9012

 

Ota yhteyttä

Aluekappalainen
Korpilahden alueseurakunta
Kirkonmäentie 1
41800 Korpilahti

Ota yhteyttä

Seurakunta-assistentti
Korpilahden alueseurakunta
Kirkonmäentie 1
41800 Korpilahti
Korpilahden kirkko