Korpilahden alueseurakunta

Alueseurakuntamme on tunnettu muun muassa kirkostaan. Päijänteen äärellä, kirkonmäellä seisova, lähes 200-vuotias puukirkko on vastikään peruskorjattu upeaan kuntoon. 

Korpilahden kirkko on avoinna tiekirkkona ma-pe ajalla 13.6.-12.8. klo 11-18 , opas paikalla (ei juhannusaattona) ja sunnuntaisin klo 14-18, jolloin vapaaehtoiset päivystävät kirkossa. Pihapiirissä lampaita osan aikaa kesästä.

Vietämme kirkossa jumalanpalvelusta sunnuntaisin klo 10 ja kuun viimeisenä sunnuntaina klo 16. Kirkossa noudatetaan aina viranomaisten määrittelemiä kokoontumisrajoituksia. Tulethan paikan päälle vain terveenä. Jumalanpalveluksiamme voit myös kuunnella netissä.

Mukana kaikissa elämänvaiheissa

Ilo ja suru kulkevat elämässä limittäin ja olemme mukana kaikissa elämänvaiheissa. Kokoonnumme arkena niin perhe- ja päiväkerhoihin kuin alakouluikäisten iltapäivätoimintaan. Aikuisille on erilaisia ryhmiä ja tapahtumia. Ryhmissä voit tavata ihmisiä, jakaa kokemuksia tai syventyä uskonkysymyksiin. Surun, sairauden tai muiden vaikeuksien kohdatessa tuemme ja autamme. Meillä on myös oma kirkkokuoro sekä ylistyskuoro ja lauluryhmä Valonsäde.

Toimintaamme voit tutustua Facebookissa sivuilla Korpilahden kirkkoKorpilahden kirkko - lapset ja perheet sekä Instagramissa Korpilahden kirkkoalueseurakunnan nuoret ja varhaiskasvatusOlet sydämellisesti tervetullut seurakuntaamme!

YouTube-video
Kurkista miltä remontoitu Korpilahden kirkko näyttää lapsen silmin katseltuna.

 

Kuuntele Korpilahden jumalanpalveluksia netissä

 

 

Ota yhteyttä

Aluekappalainen
Korpilahden alueseurakunta
Kirkonmäentie 1
41800 Korpilahti

Ota yhteyttä

Seurakunta-assistentti vs.
Korpilahden alueseurakunta
Kirkonmäentie 1
41800 Korpilahti

Työpäivät yleensä ke-pe.

Korpilahden kirkko