Korpilahden alueseurakunta

Alueseurakuntamme on tunnettu okrankeltaisesta kirkostaan. Kesällä voit löytää kirkonmäeltä lampaita ja pihalla oleva leikkipaikka kutsuu touhuamaan ympäri vuoden.

 

Jumalanpalvelusta vietämme sunnuntaisin klo 10 ja joka kuun viimeinen sunnuntai klo 16. Meillä on aina tarjolla kirkkokahvit ja iltakirkossa ruoka. Järjestämme kirkossa jumalanpalvelusten lisäksi myös konsertteja ja tapahtumia. 

 

Kokoonnumme arkena niin perhe- ja päiväkerhoihin kuin alakouluikäisten iltapäivätoimintaan. Aikuisille on erilaisia ryhmiä ja tapahtumia. Ryhmissä voit tavata ihmisiä, jakaa kokemuksia tai syventyä uskonkysymyksiin.  Meillä toimii myös erilaisia lauluryhmiä sekä kirkkokuoro.  

 

Suru ja ilo kulkevat elämässä limittäin ja olemme mukana kaikissa elämän vaiheissa. Surun, sairauden tai muiden vaikeuksien kohdatessa tuemme ja autamme.  

 

”Tulkaa minun tyköni kaikki”- kutsuu Jeesus Korpilahden kirkon alttaritaulussa.

 

Lisää tietoa tapahtumista ja toiminnasta löytyy sosiaalisen median kanavistamme.

YouTube-video
Kurkista miltä remontoitu Korpilahden kirkko näyttää lapsen silmin katseltuna.

Kuuntele Korpilahden jumalanpalveluksia netissä.

Koronaviruksesta johtuvan poikkeustilan vuoksi, emme kokoonnu yhteen jumalanpalveluksiin. Jumalanpalvelusta vietetään ja voit kuunnella sitä tämän linkin kautta. Jumalanpalvelukset sunnuntaisin kello 10 ja kuukauden viimeisenä sunnuntaina kello 16. Vaikka emme ole voi olla fyysisesti yhdessä, yhteinen usko ja rukous kantavat meitä. Jumala on kanssamme.

Soitin toimii vain silloin, kun suora lähetys on käynnissä. Jos nettiradio ei toimi, niin laita palautetta antti.koivisto@evl.fi.

 
 
 

Ota yhteyttä

Kaste-, vihki- ja hautausasiat:
palvelupiste toistaiseksi vain puhelimitse ti ja to klo 9-12, 050 557 9012 tai sähköposti virpi.kaunisto@evl.fi. Toimisto on suljettu loman vuoksi 6.-14.4.

Muina aikoina kirkkoherranvirasto

Muistotilaisuuksien ja juhlien tilavaraukset 050 557 9012

 

Aluekappalainen
Korpilahden alueseurakunta
Kirkonmäentie 1
41800 Korpilahti
Seurakunta-assistentti
Korpilahden alueseurakunta
Kirkonmäentie 1
41800 Korpilahti
Korpilahden kirkko