Korpilahden alueseurakunta

Alueseurakuntamme on tunnettu muun muassa kirkostaan. Päijänteen äärellä, kirkonmäellä seisova, lähes 200-vuotias puukirkko on vastikään peruskorjattu upeaan kuntoon. Vietämme kirkossa jumalanpalvelusta sunnuntaisin klo 10 ja kuun viimeisenä sunnuntaina klo 16. Korpilahden kirkkoon mahtuu turvavälit huomioiden maksimissaan 190 henkilöä tai kulloisenkin viranomaisten määrittelemän kokoontumisrajoituksen verran. Tulethan paikan päälle vain terveenä. Jumalanpalveluksiamme voit myös kuunnella netissä.

Mukana kaikissa elämänvaiheissa

Ilo ja suru kulkevat elämässä limittäin ja olemme mukana kaikissa elämänvaiheissa. Kokoonnumme arkena niin perhe- ja päiväkerhoihin kuin alakouluikäisten iltapäivätoimintaan. Aikuisille on erilaisia ryhmiä ja tapahtumia. Ryhmissä voit tavata ihmisiä, jakaa kokemuksia tai syventyä uskonkysymyksiin. Surun, sairauden tai muiden vaikeuksien kohdatessa tuemme ja autamme. Meillä on myös oma kirkkokuoro sekä ylistyskuoro ja lauluryhmä Valonsäde.

Toimintaamme voit tutustua Facebookissa sivuilla Korpilahden kirkkoKorpilahden kirkko - lapset ja perheet sekä Instagramissa Korpilahden kirkkoalueseurakunnan nuoret ja varhaiskasvatusOlet sydämellisesti tervetullut seurakuntaamme!

Kurkista miltä remontoitu Korpilahden kirkko näyttää lapsen silmin katseltuna.

Kuuntele Korpilahden jumalanpalveluksia netissä

Kaste-, vihki- ja hautausasiat
kirkkoherranvirasto

Korpilahden palvelupiste on suljettu loppuvuoden.

Aluekappalainen
Kirkonmäentie 1