Toimintaa näkövammaisille ja huonokuuloisille

Jyväskylän seurakunnassa on oma diakoniatyöntekijä, Tuija Emaus-Etindelle, näkövammaisia ja huonokuuloisia varten. Ota yhteyttä!

Tilaa Henki&elämä -äänilehti

Tuijan kautta voit tilata Jyväskylän seurakunnan Henki&elämä -lehden myös äänilehtenä (ääni-CD).

Lehdessä tietoa seurakunnan toiminnasta ja juttuja ihmisistä ja elämästä. Äänilehti on maksuton eikä sitä tarvitse palauttaa.

Kevään 2021 ohjelma

Näkövammaisten ja huonokuuloisten kerho kokoontuu syys- ja kevätkaudella kerran kuukaudessa, keskiviikkoisin klo 13 - 14:30 Vanhassa Pappilassa, os. Vapaudenkatu 26. Pappilaan on myös esteetön sisäänkäynti pääoven lähettyvillä.

Lisäksi on mm. joulukuussa joulujuhla, hiljaisella viikolla ehtoollishetki ja alkukesästä leiri.

Kevään 2021 tapaamiset:

• 20.1. kerho
  • 17.2. kerho, mukana Elina Piispanen Keski-Suomen Näkövammaiset ry:stä PERUTTU
  • 17.3. kerho
  • 21.4. kerho

Retkipäivä Koivuniemen leirikeskuksessa ke 26.5. klo 9-17.

Diakonissa
Vapaudenkatu 47, PL 103